birželio, 14 2021 Padažai – kokį pasirinkti?
Salotos daugeliui asocijuojasi su tuo, kad tai yra sveikas pasirinkimas, tačiau ar tikrai visada?! 🧐
Jeigu mes įdėsime sveikatai nepalankių padažų, jūs gausite produktą, kuriame bus daug cukraus, daug druskos ir tam tikrų maisto priedų. Parduotuvių lentynose galite rasti tokių padažų, kurie sudaryti iš vandens, spirito acto, cukraus ir kitų priedų.🙄
👉Venkite padažų kuriuose druskos daugiau 1g / 100 g, o cukrų kiekis didesnis nei 5 g / 100 g, taip pat, nesirinkite tų, kuriuose daug sudedamųjų dalių, kurių pirma sudėtinė dalis vanduo arba rafinuotas dezodoruotas aliejus.❗️
⭐Pats geriausias padažas – alyvuogių aliejus, druska, pipirai, žolelės, citrina ir medaus šlakelis. Išbandykite!
✒️Komentarų skiltyje žymėkite draugus, kurie perka šiuos padažus, parašykite, kokius renkatės patys.
❓Domina kitų maisto produktų analizė? Siųskite etikečių nuotraukas mums, rašykite, siūlykite Jums svarbias temas ir mes jas būtinai aptarsime!
Informacija „Sveikatai palankus“ pateikiama remiantis šiais šaltiniais.
Patiko straipsnis – įvertink ir pasidalink juo su draugais ir artimaisiais! Turite mums klausimų? Rašykite komentarų skiltyje ir Jums atsakysime.