Naujiena! Darbo įrankio-knygos autorės Ramintos Bogušienės pristatymas

Profesionalu, estetiška, skanu ir praktiška!

„Sveiko maisto gamyba. 322 technologinių kortelių, valgiaraščių ir metodinės medžiagos rinkinys“ – pirmoji Lietuvoje specializuota maisto technologijų knyga, kurioje net 322 ištobulinti patiekalai, pateikti su nepaprasto grožio nuotraukomis bei profesionaliai parengti subalansuoti valgiaraščiai. Praktiniais patarimais grįsta metodinė medžiaga leis maitinimo organizavimo specialistui kvalifikaciją pakelti į aukštesnį lygmenį. Knygoje aptariami esminiai sveikos mitybos ir maisto saugos principai, pateikiami maisto produktų kokybiniai kriterijai ir sveiko maisto gamybos praktiniai patarimai, estetinio patiekimo ir maisto tausojimo rekomendacijos, technologinių kortelių ir valgiaraščių sudarymo sistema. Šis darbo įrankis būtinas kiekvienam pradedančiam ir kvalifikaciją norinčiam pakelti maitinimo organizavimo specialistui, kuris kasdien ieško būdų, kaip lengvai ir skaniai pagaminti sveikatai palankesnį maistą!

DARBO ĮRANKIO-KNYGOS RAMINTOS BOGUŠIENĖS PRISTATYMO ĮRAŠAS 

Užsisakykite sukurtą maisto technologės Ramintos Bogušienės PIRMĄ LIETUVOJE DARBO ĮRANKĮ–KNYGĄ – net 784 puslapių SVEIKO MAISTO GAMYBA. 322 TECHNOLOGINIŲ KORTELIŲ, VALGIARAŠČIŲ IR METODINĖS MEDŽIAGOS RINKINĮ su profesionaliomis nuotraukomis ir kompaktiniu disku (CD)  ir palengvinkite savo darbą! REZERVACIJA ČIA

Komentarų:

Įrašyti komentarą