Darbo įrankio-knygos “Sveiko maisto gamyba” pristatymo renginio Kaune akimirkos

Vasarai einant į pabaigą maitinimo organizavimo ir sveikatos srities specialistai sugūžėjo į Kauno Doko konferencijų salę, kurioje buvo pristatyta Ramintos Bogušienės sukurtas darbo įrankis-knyga „Sveiko maisto gamyba. 322 technologinių kortelių, valgiaraščių ir metodinės medžiagos rinkinys“+KOMPAKTINIS DISKAS (CD).

Dėkojame visiems kolegoms, draugams ir partneriams už dalyvimą, gausius sveikinimus ir palaikymą įgyvendinant Lietuvoje sveikatai palankesnio maitinimo viziją.

Tikimės, kad Ramintos Bogušienės sukurtas darbo įrankis įsigyvendins praktikoje ir maitinimo sektoriuje bus tiekiamas skanus ir estetiškas maistas, bus sumažinta maisto švaistymas ir maitinintojai tilps į nustatytą maitinimui biudžetą. Renginio metu dalyviai galėjo gyvai susipažinti su leidiniu, buvo pristatyta apskaičiuota maitinimo dienos kaina, kuri parodė, kad drąsiai galime sutilpti į turimą biudžetą, net naudodami ekologiškus maisto produktus ir net remdamiesi mažmenine rinkos kaina.

Jau išbandė praktiškai pirmuosius receptus ir Fresh buffet Medžiotojų užeiga pagamino degustacijai iš knygos skaniausią morkų pyragą ir sviestinius avižinius ir ryžių sausainius. Puikiai pavyko!

Taip pat dėkojame:

Renginio vedėjai Ritai Sekmokienei

Gyvenimo seliavi epizodo autoriui Mariui Sekmokui

Maisto technologei Ingai Pupelienei

Leidinio recenzentėms gydytojai dietologei Auksei Gečionienei ir prof. dr. Vilmai Kriaučionienei

Iniciatyvos palaikytojams: KTU maisto instituto direktorei Dr. Alvijai Šalaševičienei, LSMU visuomenės sveikatos fakulteto dekanei, profesorei Ramunei Kalėdienei ir kitiems garbiems svečiams

Plačiau apie darbo įrankį-knygą čia: SVEIKO MAISTO GAMYBA

 

Patiko straipsnis – įvertink ir pasidalink juo su draugais ir artimaisiais! Turite mums klausimų? Rašykite komentarų skiltyje ir Jums atsakysime.

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x