APKLAUSA – KONKURSAS

VšĮ “Sveikatai palankus” vienas iš svarbiausių tikslų – gerinti maitinimo kokybę Lietuvos maitinimo įstaigose bei skleisti žinią ir suteikti pagalbą kaip galima tai padaryti kuo paprastesnėmis sąlygomis.
Kviečiame Jus dalyvauti apklausoje -tyrime, kurio pagrindas yra įvertinti ikimokyklinio amžiaus vaikų maitinimo ugdymo įstaigoje organizavimą.
Dalyvaujant apklausoje, Jūs dalyvaujate ir konkurse, kurio metu galite laimėti išskirtinius prizus! 

Nugalėtojų laukia unikalūs prizai:  KNYGA “Sveiko maisto gamyba. 322 technologinių kortelių, valgiaraščių ir metodinės medžiagos rinkinys“ arba Sveikatos pasaka „Brokoliukas ir Braškytė sveikatos karalystėje“!

Konkurso sąlygos:

Atsakyti į paruoštą apklausos-tyrimo klausimyną ir mes burtų keliu išrinksime nugalėtoją! Apklausos formos yra dvi. Viena skirta įstaigos specialistams , kita skirta tėveliams.

Įstaigos atstovą prašome užpildyti čia: https://bit.ly/3s1LH1c

Tėvelius prašome užpildyti čia: https://bit.ly/3MCThJp

Apklausą galite pildyti anonimiškai, o jei norite dalyvauti konkurse, tai įrašykite savo kontaktinius duomenis, kad laimėjimo atveju galėtume su Jumis susisiekti.

Konkurso pabaiga ir nugalėtojo paskelbimas gruodžio 19 dieną

Apklausos vykdytoja: maisto technologė Raminta Bogušienė. Gauti duomenys bus panaudoti rengiant tyrimą. Anketa yra anoniminė* (*jei dalyvaujate konkurse, nurodykite įstaigą).

Kilus klausimų mielai laukiame kontaktu:  +370 60910833

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x