SEMINARAS “SVEIKATAI PALANKIŲ MAISTO PRODUKTŲ PIRKIMO IR GAMINIMO ABC” (KAUNAS)

„Išmokysime atskirti prekybos vietose sveikatai palankius maisto produktus ir po šių mokymų Jūsų nevilios marketingo gudrybės, o būsite sąmoningi pirkėjai. Taip pat išmoksite pagaminti sveikatai palankius patiekalus “, – kviesdama į seminarą sako maisto technologė, sveikatai palankios mitybos ir gyvenimo būdo propaguotoja Raminta Bogušienė.

Seminaras skirtas:

  • visiems suaugusiems, kuriems trūksta žinių renkantis sveikatai palankų maistą prekybos vietose, trūksta sveikatai palanaus maisto gaminimo įgūdžių;
  • tėveliams, auginantiems ikimokyklinio ir mokyklinio amžiaus vaikus;
  • seneliams, turintiems ikimokyklinio ir mokyklinio amžiaus anūkų;
  • jaunimui, kuriems rūpi tai, ką valgo;
  • ugdymo įstaigų (darželių ir mokyklų) personalui, dietistėms, virtuvės personalui;
  • vaikų maitinimą organizuojančių viešojo maitinimo įmonių personalui, maisto technologams;

 

Seminaro laikas spalio 20 d. (nuo 18 val. iki 20.30 val.)

Seminaro vieta Sukilėlių pr. 13, Kaunas (6 aukštas, kavinė “Piliulė”)

Kokie produktai sveikatai palankiausi?

Išmoksite lengvai ir greitai iš prekių gausos išsirinkti kokybiškiausius ir sveikatai palankiausius produktus. Sužinosite, į ką svarbiausia atkreipti dėmesį juos perkant. Iš konkrečių maisto produktų ar jų nuotraukų (sudedamųjų dalių sąrašo ir maistingumo deklaracijos) rinksime sveikatai palankiausius maisto produktus. Po šio, kartu atlikto, tyrimo ir analizės dažniausiai perkamų produktų etikečių jau net nebereikės skaityti, nes žinosime konkretų produktą, kuris iš visos pateikiamos maisto produktų grupės yra kokybiškiausias.

Paskaita 50 min., 10 min. pertraukos metu degustuosime sveikatai palankius užkandžius.

Kaip gaminti, kad nesugadinti? Patiekalų receptai ir idėjos

Išsirinkę reikiamus ir kokybiškus produktus, sužinosite, kaip gaminti, kad išliktų kuo daugiau maistinių medžiagų ir vitaminų, ir kaip gaminti, kad nesusidarytų kenksmingų medžiagų. Sveikatai palankaus maisto technologė Raminta Bogušienė pasidalins idėjomis, kokius patiekalus galima pagaminti, kad iš įvairių kruopų ne tik virtume košes, bet ir pagamintume įdomesnių valgių, kurie būtų patrauklesni visai šeimai. Taip pat pasidalins keletu konkrečių receptų. Kaip kepti viso grūdo blynus? Kaip gaminti maistingus keksiukus, sausainius ar pyragus?

Paskaita 30 min., 10 min. klausimai-atsakymai.

Užkandžių išsinešimui gaminimas

Maisto technologė Raminta Bogušienė gyvai pademonstruos, kaip paprastai ir greitai pagaminti tris „Health friendly“ užkandžius.

Skirtas laikas 40 min., 10 min. klausimai – atsakymai.

Po paskaitų išsinešite ne tik daug žinių, receptų, gaminimo idėjų, motyvacijos pokyčiams, bet jausitės sotūs ir dar parnešite šeimynai paragauti sveikatai palankių užkandžių!


Seminarą veda
 Raminta Bogušienė – sveikatai palankaus maisto technologė ir mitybos specialistė, KTU magistro laipsnis maisto technologijos srityje, maisto saugos ir kokybės specialistė, ekologiškų maisto produktų sertifikavimo ekspertė, sveikos gyvensenos propaguotoja, dviejų vaikų mama ir laimingos šeimos kūrėja, direktorė ir steigėja VšĮ „Sveikatai palankus”, straipsnių autorė.
Daugiau apie lektorę http://sveikataipalankus.lt/video/ http://sveikataipalankus.lt/media/

Seminaro kaina asmeniui (su maisto degustacija ir praktine gaminimo pamoka) – 30 €
Jei turite klausimų, rašykite el. p migle@sveikataipalankus.lt arba skambinkite tel. 864517472

Kviečiame registruotis!

 

Dalyvaudami šiame seminare remiate iniciatyvą „SVEIKATAI PALANKI UGDYMO ĮSTAIGA“. Plačiau: http://sveikataipalankus.lt/sveikatai-palankiu-ugdymo-istaigu-tinklas/

Sveikatai palankių maisto produktų rėmėjas UAB „Lidl Lietuva“

Lidl

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x