SEMINARAS „SVEIKATAI PALANKI VAIKŲ MITYBA“ Spalio 6 d.

Raminta_Bogusiene„Formuokime visi kartu sveikatai palankius vaikų mitybos įpročius ir auginkime sveiką bei energingą jaunąją kartą“, – kviesdama į seminarą sako maisto technologė, sveikatai palankios mitybos ir gyvenimo būdo propaguotoja Raminta Bogušienė.

 

Seminaras skirtas:

  • tėveliams, auginantiems ikimokyklinio ir mokyklinio amžiaus vaikus;
  • seneliams, turintiems ikimokyklinio ir mokyklinio amžiaus anūkų.

Ką vaikai turi valgyti?

Sužinosite, ką vaikai turi valgyti, kas turi sudaryti jų valgiaraštį, kad mityba būtų pilnavertė ir subalansuota. Taip pat analizuosime naujausius Lietuvos sveikatos apsaugos ministerijos nustatytus reikalavimus darželių ir mokyklų organizuojamam vaikų maitinimui.

Paskaita 40 min., 10 min. pertraukos metu degustuosime sveikatai palankius užkandžius.

Kokie produktai sveikatai palankiausi?

Išmoksite lengvai ir greitai iš prekių gausos išsirinkti kokybiškiausius ir sveikatai palankiausius produktus. Sužinosite, į ką svarbiausia atkreipti dėmesį juos perkant.

Paskaita 30 min., 15 min. pertraukos metu degustuosime sveikatai palankius užkandžius.

Kaip gaminti, kad nesugadinti. Patiekalų receptai ir idėjos

Išsirinkę reikiamus ir kokybiškus produktus, sužinosite, kaip gaminti, kad išliktų kuo daugiau maistinių medžiagų ir vitaminų, kaip gaminti, kad nesusidarytų kenksmingų medžiagų. Taip pat, kaip ir ką gaminti, kad vaikams patiktų.

Sveikatai palankaus maisto technologė ir sveikos gyvensenos propaguotoja Raminta Bogušienė pasidalins idėjomis, kokius patiekalus galima pagaminti, kad iš įvairių kruopų ne tik virtume košes, bet ir pagamintume įdomesnių valgių, kurie būtų patrauklesni mūsų vaikams. Taip pat pasidalins keletu konkrečių receptų. Kaip kepti viso grūdo blynus? Kaip gaminti maistingus keksiukus, sausainius ar pyragus?

Paskaita 40 min., 15 min. klausimai-atsakymai.

Po paskaitos išsinešite ne tik daug žinių, receptų, gaminimo idėjų, bet daug motyvacijos pokyčiams!

Seminarą veda: Raminta Bogušienė – sveikatai palankaus maisto technologė ir mitybos specialistė, KTU magistro laispnis maisto technologijos srityje, maisto saugos ir kokybės specialistė, ekologiškų maisto produktų sertifikavimo ekspertė, sveikos gyvensenos propaguotoja, dviejų vaikų mama ir laimingos šeimos kūrėja, direktorė ir steigėja VšĮ „Sveikatai palankus”, straipsnių autorė.

Seminaro laikas: Spalio 6 d. ketvirtadienis (nuo 18:00 val. iki 20:30 val.)

Seminaro vieta  Kaunas, Šeimos studijoje „Baltas Mėnulis“, Laisvės al. 99c.

Seminaro kaina asmeniui (su maisto degustacija) – 25 €, Su draugu – 20 €

Dalyvių skaičius ribotas, registracija vykdoma iki 20 dalyvių.

Kviečiame registruotis! 

DALYVAUDAMI ŠIAME SEMINARE REMIATE INICIATYVĄ „SVEIKATAI PALANKI UGDYMO ĮSTAIGA“.
PLAČIAU: http://sveikataipalankus.lt/sveikatai-palankiu-ugdymo-istaigu-tinklas/

Maisto produktų rėmėjas: UAB “LIDL LIETUVA”;

Seminaro organizatoriai: VšĮ „Sveikatai palankus“;

mityba

Partneriai: „Opa pupa“ Tėvystės mokykla.
978866484ee7ab10d7db0b23ff4850e7

 

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x