NAUJIENA! Kvalifikacijos kėlimo mokymai „Žaliavų techninės specifikacijos – kaip nusipirkti kokybiškus maisto produktus?“

Mokymai skirti: virėjams, dietistams, visuomenės sveikatos specialistams, maisto technologams, ugdymo, gydymo ir globos namų įstaigų vadovams, kavinių, restoranų ir kitų viešojo maitinimo įstaigų specialistams ir kitiems už maitinimo organizavimą atsakingiems asmenims. 

Data: vasario 28 d. 15 val.

Trukmė: 4 ak. val.

Vieta: Zoom platforma

Kaina: 50 Eur, iki vasario 22 d. įsigykite AKCIJOS KAINA 45 Eur! 

>>> ĮSIGYTI MOKYMUS – SPAUSTI ČIA <<<

DĖMESIO! PROGRAMA DERINAMA SU SVEIKATOS PRIEŽIŪROS IR FARMACIJOS SPECIALISTŲ KOMPETENCIJŲ CENTRU IR REGISTRUOJAMA METAS SISTEMOJE.

Po šių mokymų gebėsite atpažinti greitai ir negreitai gendančių produktų kokybės parametrus. Mokėsite suformuluoti ir surašyti detalią žaliavų techninę specifikaciją. Suprasite informaciją ženklinimo etiketėse. Žinosite kontrolės priemones, kuriomis galima patikrinti suderintų reikalavimų laikymąsi. Šį pasiūlymą sudaro: 2 sav. aktyvi prieiga paskaitos peržiūrai internetevertinga dalomoji medžiaga ir elektroninis dalyvio pažymėjimas

Prisijungimas prie paskaitos atsiunčiamas atlikus mokėjimą už mokymus likus kelioms dienos iki mokymų. Apmokėjimas pavedimu, pagal atsiųstą sąskaitą.*

*Apmokėjimas biudžetinėms įstaigos galimas per 2 mėnesius nuo išankstinės sąskaitos gavimo, prieš mokymus pateikus garantinį raštą.

LEKTORĖ:

AKVILĖ LEKAVIČIŪTĖ – maisto saugos ir kokybės ekspertė. 10 metų patirtis kuriant, tobulinant ir įgyvendinant maisto saugos ir kokybės valdymo sistemas pagal teisės aktų, užsienio mažmeninės prekybos tinklų ir tarptautinių standartų BRC, ISO 9001, ISO 22000 + FSSC reikalavimus, atstovaujant įmones sertifikavimo metu, gilinamos žinias įvairaus pobūdžio audituose. Dirbdama kiekvieną dieną maisto pramonėje atsakingai siekia, kad rinkoje vartotojai galėtų bei mokėtų rinktis saugius, kokybiškus maisto produktus. Praktinės žinios maisto saugos ir kokybės valdymo srityje sukauptos dirbant didžiausiose mažmeninės prekybos, mėsos perdirbimo, viešojo maitinimo įmonėse.

MOKYMŲ TIKSLAS:

Suteikti žinias, kokie požymiai apibūdina maisto produktų kokybę ir kaip žinias pritaikyti praktikoje.

MOKYMŲ PROGRAMA:

    1. Pagrindiniai teisės aktai reglamentuojantys reikalavimus maisto produktams.
    2. Pagrindinių greitai gendančių maisto produktų grupių (atšaldyta kiauliena, jautiena, paukštiena ir jų gaminiai, kiaušiniai, žuvis ir jos produktai, pienas ir jo produktai, vaisiai ir daržovės, duona ir kiti miltiniai gaminiai) šviežumo ir kokybės kriterijai. Mėsos gaminių skirstymas pagal rūšis ir kokie keliami jiems kokybiniai reikalavimai.
    3. Pagrindinių negreitai gendančių maisto produktų grupių kokybės kriterijai.
    4. Privaloma informacija ženklinimo etiketėse, sudedamųjų dalių sąrašas (kokia informacija aktuali žaliavų specifikacijose ir kontroliuojant priėmimo metu).
    5. Specifikacijos formos pavyzdžio pristatymas. Kokiems kriterijai, kokios leistinos kokybės nuokrypio ribos.
    6. Žaliavų kontrolė priėmimo metu ir rekomenduojamos įrašų formos.

PO ŠIŲ MOKYMŲ:

        • Gebėsite atpažinti greitai ir negreitai gendančių produktų kokybės parametrus.
        • Mokėsite suformuluoti ir surašyti detalią žaliavų techninę specifikaciją.
        • Suprasite informaciją ženklinimo etiketėse.
        • Žinosite kontrolės priemones, kuriomis galima patikrinti suderintų reikalavimų laikymąsi.

YPAČ REKOMENDUOJAME MOKYMUS:

        • virėjams;
        • dietistams;
        • visuomenės sveikatos specialistams;
        • maisto technologams;
        • viešojo maitinimo įstaigų vadovams ir kitiems už maitinimo organizavimą atsakingiems specialistams.

MOKYMŲ DALYVIAI GAUS:

        • 2 sav. aktyvią prieigą prie nuotolinės paskaitos „Žaliavų techninės specifikacijos – kaip nusipirkti kokybiškus maisto produktus?“;
        • Paskaitos dalomąją medžiagą;
        • Kvalifikacijos kėlimą patvirtinantį elektroninį pažymėjimą.*

*Pažymėjimas: VšĮ „Sveikatai palankus” išduodamas kvalifikacijos kėlimą patvirtinantis elektroninis paskaitos išklausymo pažymėjimas (pdf formatu). Atsiunčiamas po paskaitos Jūsų nurodytu elektroniniu paštu. Šis sertifikatas Jums primins apie daugybę naujų žinių ir įgūdžių bei motyvuos mokytis toliau.

DĖMESIO! PROGRAMA DERINAMA SU SVEIKATOS PRIEŽIŪROS IR FARMACIJOS SPECIALISTŲ KOMPETENCIJŲ CENTRU IR REGISTRUOJAMA METAS SISTEMOJE.

>> ĮSIGYTI MOKYMUS – SPAUSTI ČIA <<<

Daugiau informacijos apie mokymus:

Tel. +370-609-10833

El.p. komunikacija@sveikataipalankus.lt

Komentarų:

Įrašyti komentarą