Naujiena! Kvalifikacijos kėlimo mokymai „Vaikų maitinimo organizavimas mokyklose ir darželiuose 2022“

Mokymai skirti: virėjams, dietistams, visuomenės sveikatos specialistams, maisto technologams, ugdymo ir globos namų įstaigų vadovams ir kitiems už maitinimo organizavimą atsakingiems asmenims. Taip pat technologijų mokytojams ir visiems besidomintiems sveikatai palankiu vaikų maitinimu. 

Data: Gruodžio 20 d. 15 val.

Trukmė: 4 ak. val.

Vieta: Zoom platforma

Kaina: 55 Eur. AKCIJOS KAINA – įsigykite iki lapkričio 30 d. už 40 Eur/ 1 asmeniui.

>>> ĮSIGYTI MOKYMUS. SPAUSTI ČIA<<<

Gausite teorines ir praktines žinias, priemones bei įrankius vaikų maitinimo organizavimui mokyklose ir darželiuose vadovaujantis naujausiais teisės aktais, jų reikalavimais ir įsigaliojusiais naujausiais pakeitimais! Šį puikų pasiūlymą sudaro: 2 sav. aktyvi prieiga paskaitos peržiūrai internete, vertinga dalomąji medžiaga, praktinės užduotys, technologinės kortelės, 1 mėnesis nuotolinių konsultacijų el. paštu ir elektroninis dalyvio pažymėjimas

Apie kvalifikacijos mokymus

Vaikų maitinimas yra iššūkis ne tik specialistui, bet ir tėvams. Kiekvienas vaikas turi savo mėgstamiausius ir nemėgstamiausius valgius, o kai tų vaikų susirenka į ugdymo įstaigą 200, kaip padaryti, kad maitinimas būtų ne tik sveikas, atitinkantis vaikų maitinimui keliamus teisės aktus, bet taip pat būtų skanūs patiekalai vaikams ir laimingi tėvai.

Gera žinia, kad VšĮ „Sveikatai palankus” turima ilgametė patirtis ir atliktas vaikų maitinimo apklausos tyrimas leido dar geriau suprasti, kokius patiekalus reikia integruoti, kad vaikų maitinimu būtų patenkinta ne mažiau 95 proc. ugdymo įstaigos bendruomenės.

Ateik į seminarą, kuris vyksta tik vieną kartą metuose ir sužinok 2022 metų tendencijas ir naujienas, kad tavo ugdymo įstaigose vaikų maitinimas būtų dar geresnis!

 

LEKTORĖ:

Foto aut. P. Zaborskis

RAMINTA BOGUŠIENĖ – sveiko maisto technologė ir sveikatos trenerė, lektorė, portalo sveikataipalankus.lt įkūrėja, leidinių apie sveiką mitybą autorė, maisto saugos ir kokybės specialistė, ekologiškų maisto pro­duktų sertifikavimo ekspertė, turinti KTU magistro laipsnį maisto technologijos srityje ir pedagogo kvalifikaciją, be kita ko, greit įgysianti dietis­tės bei koučerės diplomus.

Daugiau informacijos spaudoje:

 

 

 

 

 

MOKYMŲ TIKSLAS:

  1. Kelti maitinimo organizavimo specialistų profesinę kvalifikaciją, perteikiant naujausias žinias ir tendencijas vaikų maitinimo organizavime.
  2. Pritaikyti praktiškai įgytas žinias, integruojant į vaikų maitinimo valgiaraščius: vaikų mėgstamus, skanius ir sveikatai palankius patiekalus.
  3. Perduoti priemones bei įrankius vaikų maitinimo organizavimo gerinimui.

 

MOKYMŲ PROGRAMA:

  • Sveikos vaikų mitybos tendencijos ir naujausios rekomendacijos.
  • Vaikų maitinimo tvarkos aprašo detalus išaiškinimas, naujausi pakeitimai.
  • Tausojančių patiekalų gaminimo technologijos.
  • Estetiškas maisto pateikimo praktiniai patarimai. Praktinis perteikimas, estetiško maito pateikimas pagal vaikų maitinimui skirtus patiekalus.
  • Pritaikyto maitinimo rekomendacijos ir valgiaraščių sudarymas. Alergenų identifikavimas, valdymas ir pakeitimas valgiaraščiuose.
  • Vegetariški, augalinės kilmės patiekalai ir jų integravimas į maitinimą.
  • Maitinimo organizavimo gerinimo rekomendacijos ir ateities vizija.
  • Populiarių ir vaikų mėgstamų patiekalų (picos, makaronai, traški vištiena, bulvytės fri, blyneliai, varškėtukai ir kitų) sveikatai palankesnės gamybos technologijos. Skanūs, sveikatai palankesni, estetiškai pateikiami receptai vaikų mitybai namuose ir ugdymo įstaigose.
  • Naujausi maitinimo organizavimui skirti įrankiai bei priemonės, technologinės kortelės ir jų integracija į valgiaraščius.

 

PO ŠIOS PASKAITOS:

  • Įgysite žinių apie sveiką vaikų mitybą, maitinimą reglamentuojančius teisės aktus ir naujausius teisės aktų pakeitimus.
  • Turėsite įgūdžių apie tausojančių patiekalų gamybos technologijas.
  • Gebėsite integruoti vegetariškus, augalinės kilmės, alergiškiems vaikams skirtus patiekalus į maitinimą.
  • Pagerinsite maitinimo kokybę ugdymo įstaigose.
  • Gebėsite integruoti  naujausias gamybos technologijas į ugdymo įstaigų valgiaraščius.

 

YPAČ REKOMENDUOJAME MOKYMUS:

  • virėjams;
  • dietistams;
  • visuomenės sveikatos specialistams;
  • maisto technologams;
  • ugdymo įstaigų vadovams ir kitiems už maitinimo organizavimą atsakingiems specialistams;
  • technologijų mokytojams;
  • jaunoms mamos ir kiekvienam besirūpinančiam sveika šeimos mityba!

 

MOKYMŲ DALYVIAI GAUS:

  • 2 sav. aktyvią prieigą prie nuotolinės paskaitos „Vaikų maitinimo organizavimas mokyklose ir darželiuose 2022“.
  • Paskaitos dalomąją medžiagą;
  • Naujausias technologines korteles ir jų estetinį pateikimą;
  • Praktines užduotis;
  • Ramintos Bogušienės el. konsultacijas 1 mėnesį po mokymų, integruojant naujus patiekalus į valgiaraščius;
  • Kvalifikacijos kėlimą patvirtinantį elektroninį pažymėjimą.*

*Pažymėjimas: VšĮ „Sveikatai palankus” išduodamas kvalifikacijos kėlimą patvirtinantis elektroninis paskaitos išklausymo pažymėjimas (pdf formatu). Atsiunčiamas po paskaitos Jūsų nurodytu elektroniniu paštu. Šis sertifikatas Jums primins apie daugybę naujų žinių ir įgūdžių bei motyvuos mokytis toliau.

DĖMESIO! PROGRAMA DERINAMA METAS SISTEMOJE. 

 

Paskaitos dalyvių atsiliepimai: 

„Vertinu puikiai. Sužinojau vertingos informacijos!“ – Janina

„Viskas vienoje vietoje, puikiai ir aiškiai išdėstoma. Ačiū!“ – Virginija

„Lektorė aiškiai ir sklandžiai išdėstė visą informaciją.  Ačiū už paskaitą!“ – Jolita

„Daug praktinių ir vertingų žinių. Naudinga paskaita ne tik dirbantiems vaikų maitinimo srityje!“ – Asta

 

Daugiau informacijos apie mokymus:

Tel. +370-609-10833

El.p. komunikacija@sveikataipalankus.lt

Komentarų:

Įrašyti komentarą