NAUJIENA! Kvalifikacijos kėlimo konferencija „Ekologiškų maisto produktų integracija ugdymo įstaigose“

Konferencija skirta: ugdymo įstaigų maitinimo organizavimo specialistams ir įstaigų vadovams, dietistams, maisto technologams, visuomenės sveikatos ir gyvensenos medicinos specialistams, žaliavų tiekėjams ir kiekvienam besidominčiam sveikatai palankiu maistu.

Data: kovo 23 d. 9-15 val.

Trukmė: 7 ak. val. (+pertrauka)

Vieta: Zoom platforma

Kaina: 15 Eur

>>> DALYVAUTI KONFERENCIJOJE – SPAUSTI ČIA <<<

DĖMESIO! PROGRAMA DERINAMA SU SVEIKATOS PRIEŽIŪROS IR FARMACIJOS SPECIALISTŲ KOMPETENCIJŲ CENTRU IR REGISTRUOJAMA METAS SISTEMOJE.

Šį pasiūlymą sudaro: 2 sav. aktyvi prieiga konferencijos peržiūrai internete, konferencijos dalomoji medžiaga ir elektroninis kvalifikacijos kėlimo mokymų 7 ak. val. dalyvio pažymėjimas

Prisijungimas prie konferencijos atsiunčiamas atlikus mokėjimą už konferenciją likus kelioms dienos iki pradžios. Apmokėjimas pavedimu, pagal atsiųstą sąskaitą.*

*Apmokėjimas biudžetinėms įstaigos galimas per 2 mėnesius nuo išankstinės sąskaitos gavimo, prieš konferenciją pateikus garantinį raštą.

Konferencijos programą atsisiųsti pdf formatu galite čia

KONFERENCIJOS TIKSLAS

Propaguoti ekologiškus maisto produktus, juos pristatyti ir skatinti jų integraciją į Lietuvos ugdymo įstaigų maitinimo organizavimą. Suteikti specialistams informacijos, žinių apie ekologiškus maisto produktus, jų rinkos pasiūlą, kokybę ir maistingumą.

KONFERENCIJOS TURINYS

  1. Pagal kokybės sistemas pagaminti produktai ugdymo įstaigų maitinime – paramos galimybės.
  2. Ekologiškų maisto produktų maitinimo organizavimas ir sertifikavimas ugdymo įstaigose. Reikalavimai ir praktinis sertifikavimo įgyvendinimas.
  3. Ekologiški produktai ir jų tiekimo galimybės. Viešieji pirkimai.
  4. Ekologiškų ir nacionalinės kokybės maisto produktų kokybė ir rinkos pasiūla.
  5. Ekologiški maisto produktai maitinime – patirtis ir pokyčiai per paskutinius 2,5 metų.
  6. Ekologiško vaikų maitinimo kultūros formavimas. Ugdymo įstaigos gerosios patirties sklaida.
  7. Mažais žingsneliais iki ekologinio vaikų maitinimo. Ugdymo įstaigos gerosios patirties sklaida.
  8. Ekologiškų ir įprastinių maisto produktų skirtumai. Kokybiniai ir maistingumo kriterijai.
  9. Ekologiškų maisto produktų nauda augančiam organizmui. Vaikų maitinimo perspektyvos 2022.
  10. Sveikos mitybos ir ekologiškumo sąsajos.

KONFERENCIJOS DALYVIAI GAUS

  • 2 sav. aktyvią prieigą prie nuotolinės konferencijos „Ekologiškų maisto produktų integracija ugdymo įstaigose“;
  • Konferencijos dalomąją medžiagą;
  • Kvalifikacijos kėlimą patvirtinantį elektroninį pažymėjimą.*

*Pažymėjimas: VšĮ „Sveikatai palankus” išduodamas kvalifikacijos kėlimą patvirtinantis elektroninis paskaitos išklausymo pažymėjimas (pdf formatu). Atsiunčiamas po paskaitos Jūsų nurodytu elektroniniu paštu. Šis sertifikatas Jums primins apie daugybę naujų žinių ir įgūdžių bei motyvuos mokytis toliau.

DĖMESIO! PROGRAMA DERINAMA SU SVEIKATOS PRIEŽIŪROS IR FARMACIJOS SPECIALISTŲ KOMPETENCIJŲ CENTRU IR REGISTRUOJAMA METAS SISTEMOJE.

>>> DALYVAUTI KONFERENCIJOJE – SPAUSTI ČIA <<<

Daugiau informacijos apie konferenciją:

Tel. +370-609-10833

El.p. info@sveikataipalankus.lt

Komentarų:

Įrašyti komentarą