Kviečiame registruotis į nemokamą nuotolinį seminarą: Maisto produktų pasirinkimo kriterijai ir jų svarba vartotojui

Spalio 27 d., dovanojame Jums informacinį, nemokamą seminarą apie maisto produktų kriterijus ir jų svarbą vartotojui. Seminaras vyks nuotoliniu būdu, todėl jame dalyvauti galėsite net neišėję iš namų.

Paskaita skirta kiekvienam vartotojui, kuriam rūpi, ką jis ir jo šeima valgo. 

Kodėl tai svarbu? Vienos kategorijos maisto produktų yra pačių įvairiausių. Pieno, daržovių, mėsos ir kitų gaminių prekybos vietose yra dešimtys. Kaip pasirinkti? Norint įsigyti poreikius atitinkantį gaminį, būtina vadovautis tam tikrais kriterijais. 

KTU Socialinių, humanitarinių ir menų fakulteto tyrėjai bei partneriai VšĮ „Sveikatai palankus” atliko vartotojų požiūrio į sertifikuotus maisto produktus tyrimą. Apklausoje dalyvavo 392 vartotojai, kurie išsakė savo nuomonę įvairiais klausimais. Vienas jų – Kokiais kriterijais vadovaujatės pirkdami žemės ūkio ir maisto produktus? 

Nemokamo seminaro metu aptarsime vartotojų apklausos rezultatus ir atsakysime, kodėl tam tikri kriterijai, renkantis maisto produktus, yra itin svarbūs.

Nuotolinio seminaro metu pateiksime struktūrizuotą informaciją apie:

  • Vartotojų apklausos „Vartotojų požiūris į pagal nacionalinę žemės ūkio ir maisto kokybės sistemą pagamintus produktus (NKP) ir kitas maisto produktų ženklinimo sistemas“ rezultatus;
  • Maisto produktų pasirinkimo kriterijus ir jų svarbą vartotojams: lietuviškumą, kokybę, skonines savybes, sveikumą ir maistingumą, natūralumą, ekologiškumą ir kt.

Kodėl vienas ar kitas kriterijus nusveria, renkantis maisto produktus? Kas iš tiesų reikšminga vartotojui ir kodėl? Ką tam tikra informacija sako apie gaminius? Apie tai ir daugiau sužinosite seminare.

Seminaro data ir laikas: 2020 m. spalio 27 d., 11 val. Trukmė – 40 min.

Vieta: Zoom platforma.

 

Lektorius Raminta Bogušienė – maisto technologė ir sveikatos specialistė, VšĮ „Sveikatai palankus“ įkūrėja, sveiko maisto gamintoja, lektorė, maisto srities leidinių autorė ir sveikos gyvensenos propaguotoja, turinti KTU magistro laipsnį maisto technologijos srityje ir pedagogo kvalifikaciją. Maisto saugos ir kokybės specialistė, ekologiškų maisto  produktų sertifikavimo ekspertė. Visoje Lietuvoje pravesta daugybė mitybos mokymų nuo visuomenės iki specialistų.

 

 

 

Būtina išankstinė registracija, SPAUSTI NUORODĄ ČIA

 

Daugiau informacijos apie seminarą: Tel. +370-609-10833,

El.p. info@sveikataipalankus.lt

MTTV projekto rėmėjas:

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x