fbpx

KONFERENCIJA. KAIP PAGAMINTI KOKYBIŠKĄ, EKOLOGIŠKĄ IR SVEIKATAI PALANKŲ MAISTO PRODUKTĄ?

 

Konferencijos tikslas

Suteikti informacijos apie kompleksinį maisto produktų gaminimą ir inicijuoti kokybiškų, ekologiškų ir sveikatai palankesnių maisto produktų gamybą ir atsiradimą rinkoje. Pasaulinės tendencijos, eksporto galimybės, vartojimo tendencijos.

Konferencija skirta

Maisto pramonės technologams, kokybės vadovams, gamybos vadovams, pardavimų ir marketingo vadovams, viešojo maitinimo atstovams.

Kaina: 79 Eur.
Registracija vykdoma el.paštu projektai@sveikataiplankus.lt
Papildoma informacija tel. +37065758808
Daugiau informacijos www.sveikataipalankus.lt 
Ne pelno siekiančios ir paramos gavėjo statusą turinčios VšĮ „Sveikatai palankus“
konferencijai surinktos lėšos bus skiriamos vartotojų mitybos raštingumo didinimui, kad atpažintų ir rinktųsi kokybišką, ekologišką ir sveikatai palankesnį maisto produktą!

 

Organizatorius: VšĮ „Sveikatai palankus”

Konferencijos programa:

9.30 – 10.00 val. Dalyvių registracija, pasitikimo kava/ arbata.
10.00 – 10.30 val. EUROPOS KOMISIJOS IR SVEIKATOS APSAUGOS MINISTERIJOS VEIKSMAI MAISTO SUDĖTIES GERINIMO KLAUSIMU
(Sveikatos Apsaugos Ministerijos atstovas Mitybos ir fizinio aktyvumo skyriaus vedėjas Almantas Kranauskas)

10.30 – 10.50 val. MOKSLO KRYPTIS, KURIANT SVEIKATAI PALANKESNĘ INDIVIDUALIZUOTĄ MITYBĄ

(KTU Maisto mokslo ir technologijų katedros profesorė, hab. Dr. Gražina Juodeikienė)

10.50 – 11.45 val. SVEIKATAI PALANKESNI MAISTO PRODUKTAI. SIMBOLIU RAKTO SKYLUTĖ“ PAŽYMĖTI PRODUKTAI. PASAULINĖS TENDENCIJOS
(www.sveikataipalankus.lt)
(Maisto technologė ir mitybos specialistė, VšĮ „Sveikatai palankus“ direktorė, socialinių iniciatyvų įgyvendintoja Raminta Bogušienė)

11.45- 12.00 val. Kavos/ arbatos pertraukėlė

12.00 – 12.30 val. EKOLOGIŠKŲ MAISTO PRODUKTŲ GAMYBA, SERTIFIKAVIMO NAUJOVĖS IR EKSPORTO GALIMYBĖS

(VšĮ „Ekoagros“ III sertifikavimo skyriaus vadovė Reda Butkevičiūtė)

12.30 – 12.45 val. VAIKŲ MAITINIMO ORGANIZATORIŲ VŠĮ “KRETINGOS MAISTAS” ATSTOVO PRANEŠIMAS

12.45 – 13.15 val. PRODUKTŲ PRIVALUMAI, KURIE PAGAMINTI PAGAL NACIONALINĘ KOKYBĖS SISTEMĄ IR ŽENKLINAMI KOKYBĖ ŽENKLU

(VšĮ „Ekoagros“ IV sertifikavimo skyriaus vadovė Inga Urbonavičienė)

13.15 – 13.30 val. VAIKŲ MAITINIMO ORGANIZATORIŲ UAB “PONTEM” ATSTOVO PRANEŠIMAS

13.30 – 14.30 val. PIETŪS, KAVOS/ ARBATOS PERTRAUKĖLĖ

14.30 – 15.15 val. SVEIKATAI PALANKESNIŲ IR EKOLOGIŠKŲ MAISTO PRODUKTŲ VARTOJIMO TENDENCIJOS

(Sveikos gyvensenos tyrinėtoja, ekonomikos analitikė ir „Livinn – sveiki produktai“ asortimento vadovė Guoda Azguridienė)

15.15– 16.00 val. SVEIKATAI PALANKAUS MAISTO PAKLAUSOS, GAMYBOS IR PASIŪLOS TENDENCIJOS PASAULYJE IR LIETUVOJE. URBAN FOOD PAVYZDYS

(VU Ekonomikos f. doc., UAB „Kvalitetas“ valdybos pirmininkas, Tarptautinės kokybės profesionalų gildijos prezidentas; Lietuvos kokybės vadybos ir inovacijų asociacijos prezidentas, Lietuvos socialiai atsakingo verslo asociacijos LAVA kongreso narys Dr. Dalius Serafinas)

16.00-17.00 val. Diskusija

 


Komentarų:

Įrašyti komentarą