Ekologiškas maistas: ar, mokėdami brangiau, gauname daugiau? Video

Ekologiškas maistas – mada ar nauda? Laidos vedėja, asmeninių finansų ekspertė Odeta Bložienė aiškinasi, kuo iš tiesų skiriasi ekologiškai auginami produktai nuo įprastų? Kas sudaro ekologiškų produktų kainą ir kur galima tų pačių kokybiškų ar ekologiškų produktų įsigyti pigiau? Ir ar iš tiesų, mokėdami brangiau, gauname didesnę naudą sveikatai?

Į šiuos klausimus Odetai atsakys Santaros klinikų gydytoja dietologė Evelina Cikanavičiūtė, ekologiškus produktus auginančios ir gaminančios įmonės „AUGA group“ rinkodaros vadovas Gediminas Judzentas ir VšĮ „Sveikatai palankus” įkūrėja, maisto technologė Raminta Bogušienė.

 

Patiko video laida – įvertink ir pasidalink juo su draugais ir artimaisiais! Turite mums klausimų? Rašykite komentarų skiltyje ir Jums atsakysime.

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x