fbpx

Alfas live. Maisto ekspertė R. Bogušienė atskleis visas paslaptis apie kečupą ir pomidorų padažą.

Savo laidoje Alfas kalbina Ramintą Bogušienę – maisto technologę ir „Sveikatai palanku“ įkūrėją. Virtuvės šefas domėjosi, ką reikia žinoti apie padažus ir kuo skiriasi kečupas, pomidorų padažas ir pasta. Alfas domėjosi ar pomidorų padažas ir kečupas skiriasi savo sudėtimi, ar galime teigti, kad viename iš jų yra daugiau ar mažiau pomidorų, tačiau pašnekovė atsakė, kad taip nėra, tačiau svarbu atkreipti dėmesį į produkto sudėtį. „Pagrindas yra pomidorų kiekis ir vartotojas, rinkdamasis prekę, turėtų atsižvelgti į kelis aspektus: kokios sudedamosios dalys, kokia maistinė ir energinė vertė, kiek yra cukrų ir druskos“, – sako maisto ekspertė Raminta Bogušienė.

Žiūrėti laidą:

 

Šaltinis: DELFI.TV

Komentarų:

Įrašyti komentarą