Prasmingi sveikos mitybos mokymai Kauno senjorams

Kauno senjorus suburiantys mitybos mokymai su profesionale „Sveikatai palankus“ komanda ne tik parodo, kad sveikas maistas gali būti skanus, bet ir lengvai paruošiamas. O sveika mityba ne kraštutinumai, o subalansuota, reguliari, saikinga ir įvairi mityba.

Keletas atsiliepimų:
Zita – Ačiū gerb. docentei už išsamią maisto sudėties ir naudojimo paskaitą, už neįkainojamus mokslu pagrįstus patarimus, sveikos gyvensenos propagavimą, puikų bendravimą su publika. Praktinių mokymų dalies maisto technologė aukštos kvalifikacijos specialistė, puikiai pravedė mokymą, dalijosi vertingais patarimais ir kulinarinėmis paslaptimis. Gavosi labai skanūs patiekalai.
Ilona – Žinios apie sveiką mitybą perduotos labai profesionaliai, vaizdžiai, įtikinamai, suprantamai. Praktinė seminaro dalis buvo labai maloni, draugiška technologė, paslaugi, atsakanti į visus rūpimus klausimus. Smagu, kad buvo paruošti receptų labai, kuriuos galėjome pasiimti namo. Praktinė dalis labai pagyvino renginio eigą.
Eugenija – Lektorė plačiai supažindino apie maisto įvairovę, jo naudojimą, sveiką gyvenimo būdą. Labai gerai išdėstė medžiagą. Atsakė į visus rūpimus klausimus. Praktinėje dalyje susipažinome su maisto gaminimu. Išmokome kaip sveikai reikia gaminti maistą, degustavome.
Nijolė – Puiki, kompetetinga lektorė, išsamus teorinio mokymo pateikimas. Patenkinti praktinių mokymų, ačiū už įdomius maisto gaminimo receptus, skanu!

Patiko mokymai – įvertink ir pasidalink juo su draugais ir artimaisiais! Turite mums klausimų? Rašykite komentarų skiltyje ir Jums atsakysime.

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x