49.00€
Kvalifikacijos kėlimo mokymai, kuriuose gausite teorinių žinių ir praktinių patarimų kaip patobulinti maitinimo proceso eigą nuo technologinių kortelių sudarymo, žaliavų įsigijimo, laikymo, gamybos iki estetiško patiekimo. Lektorė ilgametė šios srities profesionalė padės Jums tobulėti ir pagerinti maitinimą Jūsų įstaigoje.
Mokymai skirti: dietistams, gyvensenos medicinos specialistams, virėjams, sandėlininkams, maisto technologams, maitinimo tiekėjų atstovams, ugdymo įstaigų vadovams ir kitiems už maitinimo organizavimą atsakingiems specialistams. Suteikiamos 3 kvalifikacijos kėlimo ak. valandos. Visi mokymų dalyviai gaus kvalifikaciją patvirtinantį elektroninį pažymėjimą.
Data: 2024 m. birželio 18 d.
Trukmė: 3 ak. nuo 15 iki 17 :15 valandos
Šį puikų pasiūlymą sudaro: online paskaita ir 2 sav. aktyvi prieiga paskaitos peržiūrai internete, vertinga dalomoji medžiaga, 1 mėnesis nuotolinių konsultacijų el. paštu ir elektroninis dalyvio META pažymėjimas.
Prisijungimas prie paskaitos atsiunčiamas atlikus mokėjimą už mokymus likus kelioms dienos iki mokymų. Apmokėjimas pavedimu, pagal atsiųstą sąskaitą.*
Apie mokymus
Organizuojant viešojo maitinimo procesą, reikia išmanyti ir gerai organizuoti maitinimą nuo technologinių kortelių sudarymo iki estetiško patiekalų pateikimo, užtikrinant saugaus, kokybiško, estetiško maisto gamybą, atitinkančią visus teisės aktų keliamus reikalavimus, reikalinga patirtis ir gebėjimas tai pritaikyti praktikoje. Šių mokymų metu gausite praktines žinias iš šios srities profesionalės. Mokymai leis pagerinti maitinimo organizavimo procesą Jūsų maitinimo įstaigoje, patobulėti Jums kaip specialistui, išvengti dažniausiai pasitaikančių neatitikčių.
Lektorė Stasė Juodienė – baigusi Klaipėdos medicinos mokyklą, Kauno technologijos universitete įgijusi maisto inžinieriaus – technologo išsilavinimą. Lektorė turi ilgametę patirtį kaip mitybos specialistė bei maisto ekspertė (8 metų patirtis dirbant akademinėse veiklose ir 31 metų darbo patirtis maitinimo srityje). Nuo 2014 m. Klaipėdos kolegijos dietetikos programos lektorė. Nuo 1990 m. viešojo maitinimo įstaigų (ligoninių ir ne tik) maisto technologė, gamybos vadovė.
MOKYMŲ TIKSLAS:
Atnaujinti turimas žinias, maitinimą organizuojantiems darbuotojams, supažindinti su naujausiais reikalavimais nuo produktų priėmimo iki jų gamybos bei pateikimo.
MOKYMŲ PROGRAMA:
I dalis. Maisto produktų įsigijimas:
II dalis. Maisto produktų (žaliavų) priėmimas ir laikymas:
III dalis. Patiekalų gamyba:
IV dalis. Patiekalų patiekimas:
V dalis. Grįžtamojo ryšio svarba maitinimo organizavime:
PO ŠIŲ MOKYMŲ:
YPAČ REKOMENDUOJAME MOKYMUS:
Ugdymo, sveikatos priežiūros ir globos įstaigų, kavinių, restoranų ir kitų viešojo maitinimo įstaigų darbuotojams.
MOKYMŲ DALYVIAI GAUS:
*Pažymėjimas: VšĮ „Sveikatai palankus“ išduodamas elektroninis paskaitos išklausymo pažymėjimas (pdf formatu). Atsiunčiamas po paskaitos Jūsų nurodytu elektroniniu paštu.
DĖMESIO! PROGRAMA SUDERINTA IR PATVIRTINTA SU SVEIKATOS PRIEŽIŪROS IR FARMACIJOS SPECIALISTŲ KOMPETENCIJŲ CENTRU IR REGISTRUOTA METAS SISTEMOJE
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.