Kvalifikacijos kėlimo mokymų įrašas „TECHNOLOGINIŲ KORTELIŲ SUDARYMAS“

(2 pirkėjų atsiliepimai)

50.00

Mokymai skirti maisto pramonės technologams, kokybės specialistams, sveikatos priežiūros, ugdymo įstaigų, globos įstaigų ir restoranų bei kavinių viešojo maitinimo organizavimo personalui, technologams, dietologams, dietistams ir visuomenės sveikatos specialistams.
Trukmė: 3 ak. valandos
Vieta: YOUTUBE video įrašas
Gausite teorines ir praktines žinias bei konsultacijas, kaip sudaryti technologines korteles ir naudotis jomis praktiškai. Šį puikų pasiūlymą sudaro: 1 mėn. aktyvi prieiga prie paskaitos įrašų, praktinės užduotys ir dalomoji medžiaga, elektroninis dalyvio pažymėjimas
Mokymus išklausiusiems asmenims bus išduodami kvalifikacijos tobulinimo pažymėjimai, kreipiantis el.paštu: sveikata@sveikataipalankus.lt
Prisijungimas prie paskaitos atsiunčiamas atlikus mokėjimą už mokymus. Apmokėjimas pavedimu, pagal atsiųstą išankstinę sąskaitą.*
*Apmokėjimas biudžetinėms įstaigos galimas per 2 mėnesius nuo išankstinės sąskaitos gavimo,  pateikus garantinį raštą.
Aprašymas

Apie kvalifikacijos mokymus

Technologinės kortelės – vienas svarbiausių maitinimo sektoriaus dokumentų, todėl mokėjimas jas teisingai sudaryti, mokėjimas jomis vadovautis – nulemia patiekalų kokybę, teisingą savikainos apskaičiavimą. Visi maitinimo organizavimo specialistai turi mokėti jas sudaryti, naudotis jomis praktikoje.

VšĮ „Sveikatai palankus” ilgametė patirtis ir darbas su įvairiomis maitinimą organizuojančiomis įstaigomis, leidžia dar geriau suprasti ir žinoti būdus, kaip Jums padėti, kad maitinimas Jūsų įstaigoje būtų atitinkantis teisės aktus, kokybiškas, skanus ir sveikatai palankus!

Įsigykite mokymus, sustiprinkite žinias, įgykite praktinės patirties ir gaukite konsultacijas iš profesionalų!

Foto aut. P. Zaborskis

 

 

Lektorė RAMINTA BOGUŠIENĖ – dietistė, sveiko maisto technologė ir sveikatos trenerė, lektorė, portalo sveikataipalankus.lt įkūrėja, leidinių apie sveiką mitybą autorė, maisto saugos ir kokybės specialistė, ekologiškų maisto pro­duktų sertifikavimo ekspertė, turinti KTU magistro laipsnį maisto technologijos srityje ir pedagogo kvalifikaciją, sertifikuota ICF koučerė.

Daugiau informacijos spaudoje:

 

MOKYMŲ TIKSLAS

Mokymų tikslas suteikti teorines ir praktines žinias bei priemones technologinių kortelių sudarymui ugdymo, gydymo ir kitoms maitinimą organizuojančioms įstaigoms, kad specialistai mokėtų sudaryti ir naudotis technologinėmis kortelėmis praktikoje.

MOKYMŲ PROGRAMA

  • Technologinių kortelių sudarymo pagrindiniai principai.
  • Privaloma informacija technologinėje kortelėje apie maisto produktą/ žaliavą (riebumas, rūšis, klasė, perdirbimo būdas).
  • Pirminių mechaninių (valymo, defrostavimo) ir antrinių (terminių) nuostolių ir patiekalo išeigos nusatytmas. Sezoniškumo įtaka pirminiams daržovių nuostoliams.
  • Technologinių procesų aprašymų reikalavimai (pirminis apdorojimas, terminiai procesai, terminio apdorojimo rėžimų ir laiko ribos).
  • Alergenai ir jų žymėjimas technologinėse kortelėse, informacija apie alergiją ir netoleravimą sukeliančias medžiagas.
  • Patiekalo realizavimo trukmės nusatytmas ir nurodymas technologinėje kortelėje.
  • Patiekalo maistinės ir energinės vertės nusatytmas, skaičiavimo metodikos.
  • Maistingumo deklaracijos skaičiuoklė.
  • Naujų patiekalų įvedimas į gamybą, kontroliniai bandymai. Technologinės kortelės praktinis sudarymo pavyzdys.
  • Atskirų technologinių kortelių sudarymo praktiniai pavyzdžiai (sriubos, salotos, troškiniai, maltinukai, apkepai ir kita).
  • Technologinių kortelių grupavimo, numeravimo ir praktiniai technologinių kortelių sudarymo patarimai.

PO ŠIŲ MOKYMŲ:

  • Sužinosite naujausius teisinius reikalavimus, keliamus sudarant valgiaraščius maitinimo organizavime; 
  • Susipažinsite su technologinių kortelių grupavimo, numeravimo ir praktiniais technologinių kortelių sudarymo principais;
  • Gausite metodinę medžiagą;
  • Galėsite patobulinti, atnaujinti įstaigose technologines korteles;
  • Mokymus išklausiusiems asmenims bus išduodami kvalifikacijos tobulinimo pažymėjimai.

YPAČ REKOMENDUOJAME MOKYMUS:

Ugdymo, gydymo ir globos namų specialistams, kavinių ir restoranų vadovams bei specialistams.

PO MOKYMŲ DALYVIAI GAUS:

  • Paskaitos dalomąją medžiagą, praktines užduotis;
  • 1 mėn. aktyvią prieigą prie paskaitos įrašo;
  • Nemokamą individualią konsultaciją (60 min. per ZOOM platformą arba telefonu/ el. paštu);
  • Elektroninį dalyvio pažymėjimą*.

Pažymėjimas: VšĮ „Sveikatai palankus“ išduodamas elektroninis paskaitos išklausymo  pažymėjimas (pdf formatu). Atsiunčiamas po paskaitos Jūsų nurodytu elektroniniu paštu, kreipiantis el.paštu: sveikata@sveikataipalankus.lt

Dalyvių atsiliepimai: 
„ Labai reikalinga ir naudinga informacija!“ – Birutė
„Išsamus praktikumas, naudinga informacija.“ – Palmira
„Puiki lektorė, gavau daug informacijos, kuri domino. Be priekaištų!“ – Kazys
Platinti paskaitų įrašus/ metodinę medžiagą/ užduotis be autoriaus sutikimo – griežtai draudžiama! Pinigai už produktą negrąžinami.  Autorė, leidėjas ir platintojas pabrėžtinai atsiriboja nuo bet kokios atsakomybės, nuostolių ar rizikos – tiek asmeninės, finansinės, tiek kitokios, kuri tiesiogiai ar netiesiogiai gali kilti dėl bet kurių šių paskaitos įrašų dalies naudojimo ir pritaikymo. 

Daugiau informacijos apie mokymus:

Tel. +370-609-10833

El.p. sveikata@sveikataipalankus.lt

Atsiliepimai (2)
Įvertinimas
5.00 iš 5

2 atsiliepimai apie Kvalifikacijos kėlimo mokymų įrašas „TECHNOLOGINIŲ KORTELIŲ SUDARYMAS“

  1. Vaidas

    Išsamus praktikumas, naudinga informacija

  2. Lina

    Gavau labai naudingos informacijos

Prašome palikite savo atsiliepimą!

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Kvalifikacijos kėlimo mokymų įrašas „TECHNOLOGINIŲ KORTELIŲ SUDARYMAS“
50.00