65.00€
Sužinokite naujausias maisto gaminimo tendencijas ir praktiškai išmokite sudaryti valgiaraščius bei technologines korteles. Mokymai skirti atnaujinti žinias apie šiuolaikinius maisto gaminimo sprendimus. Dalyviai išmoks sudaryti technologines ir kalkuliacines korteles, turės galimybę patys rengti, koreguoti, keisti valgiaraščius bei pritaikyti inovatyvias gamybos technologijas kasdienėje veikloje.
PROGRAMOS STRUKTŪRA – 3 KOMPLEKSINĖS DALYS:
I. Tausojančio, sveikatai palankaus, saugaus ir kokybiško maisto gamybos technologijos
II. Technologinių ir kalkuliacinių kortelių sudarymo praktikumas
III. Valgiaraščių sudarymo sistema ir praktinis jos valdymas
Kodėl tai verta įsigyti? Nes Jūs gaunate:
– Aiškią, praktinę sistemą, kaip gaminti saugiai, tausojančiai ir laikantis reikalavimų pagal naujausius reikalavimus bei tendencijas.
– Technologinių ir kalkuliacinių kortelių rengimo sistemą, kuri padeda tiksliai parengti, apskaičiuoti išeigas, nuostolius, maistinę vertę ir savikainą.
– Galimybę įsigyti paruoštą valgiaraščių sudarymo bazę su apmokymais, kuri leidžia dirbti savarankiškai, be priklausomybės nuo kitų įstaigų ar šablonų.
Mokymai skirti: darželių, mokyklų, globos namų ir gydymo įstaigų virėjams, dietistams, dietologams, visuomenės sveikatos specialistams, maisto technologams, ugdymo, gydymo ir globos namų įstaigų vadovams, kavinių, restoranų ir kitų viešojo maitinimo įstaigų specialistams, už maitinimo organizavimą atsakingiems asmenims.
Trukmė: 4 ak. valandos
Vieta: Youtube platformoje.
Mokėjimo krepšelyje, pastabų skiltyje, būtina nurodyti seminaro dalyvio vardą ir pavardę.*
Paskaitos įrašo nuoroda ir metodinė medžiaga atsiunčiami atlikus mokėjimą už mokymus. Apmokėjimas pavedimu, pagal atsiųstą sąskaitą. **
**Apmokėjimas biudžetinėms įstaigos galimas per 2 mėnesius nuo išankstinės sąskaitos gavimo, pateikus garantinį raštą.
Šiandien nebeužtenka tiesiog „gaminti“ – reikia gaminti atsakingai, sveikatai palankiai, efektyviai ir pagal naujausius teisės aktus.
Būtent šie kvalifikacijos kėlimo mokymai suteiks visas reikalingas žinias bei įrankius, kad galėtumėte:
✔ Užtikrinti maisto kokybę ir saugą
✔ Įgyvendinti naujausias maisto gamybos technologijas
✔ Savarankiškai valdyti valgiaraščius bei technologines/ kalkuliacines korteles
MOKYMŲ PROGRAMA
I. Tausojančio, sveikatai palankaus, saugaus ir kokybiško maisto gamybos technologijos
II. Technologinių ir kalkuliacinių kortelių sudarymo praktikumas
III. Valgiaraščių sudarymo sistema ir praktinis jos valdymas

Lektorė INGA PUPELIENĖ – KTU Cheminės technologijos fakultete baigta maisto produktų technologijos studijų programa ir įgytas chemijos inžinerijos mokslo bakalauro laipsnis bei maisto chemijos ir technologijos magistro laipsnis su pagyrimu.
Nuo 2010 m. Kauno kolegijos lektorė. Pagrindiniai dėstomi dalykai – maisto kokybė ir sauga, mityba, augalinio maisto technologijos.
Nuolat keliama dalykinė kvalifikacija dalyvaujant konferencijose, mokymuose, seminaruose. Keleto receptų knygų autorė.
MOKYMŲ TIKSLAS
Suteikti viešojo maitinimo organizatoriams, maisto technologams, dietistams ir įstaigų vadovams:
MOKYMŲ DALYVIAI GAUS:
*Pažymėjimas: „Sveikatai palankus” išduodamas kvalifikacijos kėlimą patvirtinantis elektroninis paskaitos išklausymo pažymėjimas (pdf formatu). Kreipkitės el.paštu [email protected] nurodydami dalyvio vardą, pavardę bei užsakymo numerį. Šis sertifikatas Jums primins apie daugybę naujų žinių ir įgūdžių bei motyvuos mokytis toliau. Pastaba: mokėjimo krepšelyje, pastabų skiltyje, būtina nurodyti seminaro dalyvio vardą ir pavardę.
Platinti paskaitų įrašus bei metodinę medžiagą be autoriaus sutikimo – griežtai draudžiama! Pinigai už produktą negrąžinami. Autorė, leidėjas ir platintojas pabrėžtinai atsiriboja nuo bet kokios atsakomybės, nuostolių ar rizikos – tiek asmeninės, finansinės, tiek kitokios, kuri tiesiogiai ar netiesiogiai gali kilti dėl bet kurių šių paskaitos įrašų dalies naudojimo ir pritaikymo.
Tel. +370-609-10833
El.p. [email protected]
Anonimas (įsigijo produktą) –
puikiai
Anonimas (įsigijo produktą) –
Visada gaunama naujų žinių, o jeigu kas neaišku visada atsakoma ir paaiškinama. Ačiū
Anonimas (įsigijo produktą) –