Ramintos receptas: Moliūgų sriuba su kokoso pienu

Kategorija
Sriubos
Žymos:
daug daržovių, kokosų grietinėlė, kokosų pienas, mažai druskos, Moliūgų sėklos, Moliūgų sriuba, Sveika vakarienė, Sveiki pietūs, sviestinis moliūgas, tausojantis

Moliūgų sriubų variacijų yra išties gana daug, tad kiekvieną kartą gamindami šią sriubą, pridedant vis kitokį ingredientą, galite nustebinti tiek save tiek savo šeimą. Tausojantis; greitai pagaminamas; daug daržovių, mažai druskos.

Jums reikės:
  • 1 kg ekologiško sviestinio moliūgo;
  • 5 vnt. ekologiško česnako skiltelių;
  • 250 g kokosų grietinėlės;
  • šlakelio ypač tyro alyvuogių aliejaus;
  • žiupsnelio druskos ir juodųjų pipirų;
  • kepintų moliūgų sėklų| Pateikimui;
  • kietojo sūrio| Pateikimui.
Gaminimo eiga:
  • Moliūgus supjaustome gabaliukais, česnakus šiek tiek pasmulkiname, viską apšlakstome alyvuogių aliejumi, dedame į įkaitintą 180 laipsnių orkaitę ant kepimo popieriaus ir kepame apie 30 min.
  • Viską sutriname su elektriniu prietaisu, pilame kokosų grietinėlę, beriame prieskonius ir pakaitiname puode iki užvirimo.
  • Tiekiame su moliūgų sėklomis ir kietuoju sūriu. Skanaus!

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

Daugiau sveikatai palankių receptų galite rasti naujausioje el. knygoje „101 sveiko maisto receptas“. 

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x