Pagrindinės sriubos vertybės yra tai, kad jos greitai paruošiamos, sočios, lengvai virškinamos, o jei didžiąją dalį sriubos sudaro daržovės tai naudingumas valgant pasidaro net dvigubas.
Daug daržovių; greitai paruošiama; vegetariška; tausojantis; mažai druskos; daug ekologiškų sudėtinių dalių.
Jums reikės:
- 2 vnt. ekologiškų česnako skiltelių;
- 2 vnt. ekologiškų saliero stiebų;
- 1 vnt. ekologiškos cukinijos;
- 100 g ekologiškų špinatų;
- 1 vnt. ekologiško pomidoro;
- 2 vnt. ekologiškų morkų;
- žiupsnelio druskos, juodųjų pipirų;
- šlakelio ekologiško neraf. alyvuogių aliejaus;
- fetos sūrio| pateikimui;
- šviežių baziliko lapelių| pateikimui.
Gaminimo eiga:
- Smulkintą česnaką pakepiname įkaitintoje keptuvėje ant šiek tiek aliejaus, dedame supjaustytas smulkiau morkas, salierus, cukinijas, pomidorą.
- Įpilame šiek tiek verdančio vandens, druskos, pipirų ir troškiname apie 15min., įdedame špinatus ir dar troškiname 5 minutes.
- Troškintas daržoves sutriname elektriniu prietaisu.
- Rekomenduoju tiekti su šiek tiek fetos sūriu, šviežiu baziliku, taip skonio savybės dar labiau jus sužavės. Skanaus!
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!