Nuostabaus skonio moliūgų ir batatų blynai.
Be glitimo; be pieno produktų; daug daržovių; greitai pagaminama; mažiau druskos (ne daugiau 1 g/100 g); subalansuota.
Jums reikės:
400 g moliūgų;
160 g saldžios bulvės (batatų);
4 vnt. ekologiškų kiaušinių;
90 g ekologiškų kukurūzų miltų;
žiupsnelio druskos, juodųjų pipirų;
ekologiškos ciberžolės;
ekologiško neraf. ypač tyro alyvuogių aliejaus| kepimui;
sezoninės daržovės| pateikimui.
Gaminimo eiga:
Moliūgus ir bulves sutarkuojame, įmušame kiaušinius, dedame miltus, beriame prieskonius ir viską labai gerai sumaišome iki vienalytės masės.
Su šaukštu formuojame blynelius ir kepame įkaitintoje keptuvėje su trupučiu alyvuogių aliejaus iki kol gražiai paruduos iš abiejų pusių.
Tiekiame su šviežiomis sezoninėmis daržovėmis. Skanaus!
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!
Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.
Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.