Nuostabaus skonio moliūgų ir batatų blynai.
Be glitimo; be pieno produktų; daug daržovių; greitai pagaminama; mažiau druskos (ne daugiau 1 g/100 g); subalansuota.
Jums reikės:
- 400 g moliūgų;
- 160 g saldžios bulvės (batatų);
- 4 vnt. ekologiškų kiaušinių;
- 90 g ekologiškų kukurūzų miltų;
- žiupsnelio druskos, juodųjų pipirų;
- ekologiškos ciberžolės;
- ekologiško neraf. ypač tyro alyvuogių aliejaus| kepimui;
- sezoninės daržovės| pateikimui.
Gaminimo eiga:
- Moliūgus ir bulves sutarkuojame, įmušame kiaušinius, dedame miltus, beriame prieskonius ir viską labai gerai sumaišome iki vienalytės masės.
- Su šaukštu formuojame blynelius ir kepame įkaitintoje keptuvėje su trupučiu alyvuogių aliejaus iki kol gražiai paruduos iš abiejų pusių.
- Tiekiame su šviežiomis sezoninėmis daržovėmis. Skanaus!
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!