Ramintos receptas: Moliūgų ir batatų blynai

Kategorija
Sveika vakarienė, Sveiki pietūs

Nuostabaus skonio moliūgų ir batatų blynai. Be glitimo; be pieno produktų; daug daržovių; greitai pagaminama; mažiau druskos (ne daugiau 1 g/100 g); subalansuota.

Jums reikės:
  • 400 g moliūgų;
  • 160 g saldžios bulvės (batatų);
  • 4 vnt. ekologiškų kiaušinių;
  • 90 g ekologiškų kukurūzų miltų;
  • žiupsnelio druskos, juodųjų pipirų;
  • ekologiškos ciberžolės;
  • ekologiško neraf. ypač tyro alyvuogių aliejaus| kepimui;
  • sezoninės daržovės| pateikimui.
Gaminimo eiga:
  • Moliūgus ir bulves sutarkuojame, įmušame kiaušinius, dedame miltus, beriame prieskonius ir viską labai gerai sumaišome iki vienalytės masės.
  • Su šaukštu formuojame blynelius ir kepame įkaitintoje keptuvėje su trupučiu alyvuogių aliejaus iki kol gražiai paruduos iš abiejų pusių.
  • Tiekiame su šviežiomis sezoninėmis daržovėmis. Skanaus!

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

Daugiau sveikatai palankių receptų galite rasti naujausioje el. knygoje „101 sveiko maisto receptas“. 

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x