Ramintos receptas: Cukinijų ir migdolų keksiukai

Kategorija
Sveikas užkandis

Šis keksiukų receptas yra labai sotus, tinkamas tiek pusryčių tiek vakarienės metu. Tausojantis; daug daržovių; mažai druskos; greitai pagaminama

Jums reikės:
  • 200 g ekologiškų migdolų;
  • 100 g ekologiškų avižinių dribsnių;
  • 130 g viso grūdo Spelta miltų;
  • 350 g ekologiškos cukinijos;
  • 3 vnt. ekologiškų kiaušinių;
  • 100 g ekologiško agavų sirupo (jei norite saldžiau, tai dėkite sirupo daugiau ir bus tikras desertas);
  • 70 ml ekologiško ypač tyro alyvuogių aliejaus;
  • Žiupsnelio druskos;
  • Šiek tiek cinamono;
  • 1 a.š. kepimo miltelių.
Gaminimo eiga:
  • Sutarkuojame per burokinę tarką cukiniją, dedame kiaušinius, pilame agavų sirupą ir aliejų.
  • Avižinius dribsnius, miltus, sumaltus migdolų miltus sumaišome, beriame prieskonius, kepimo miltelius ir viską gerai išmaišome.
  • Sujungiame sausą ir šlapią masę.
  • Pasiruošiame keksiukų formeles ir į juos dedame paruoštą keksiukų masę.
  • Kepame 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 min. Skanaus!

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

Daugiau sveikatai palankių receptų galite rasti naujausioje el. knygoje „101 sveiko maisto receptas“. 

 

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x