Akcija

SVEIKO MAISTO GAMINIMO KURSAS. Pusryčiai, pietūs, vakarienė, desertai ir užkandžiai

129.00 82.00

Šie sveiko maisto gaminimo kursai, vedami licencijuotos dietistės ir maisto technologės Ramintos Bogušienės, skirti visiems, norintiems pagerinti mitybą ir maisto gaminimo įgūdžius visos dienos metu – nuo pusryčių iki vakarienės, įskaitant užkandžius ir desertus. Šie kursai suteiks praktinių žinių ir įgūdžių, kurie padės pasiekti sveiką kūno svorį, pagerinti savijautą, įgyti daugiau energijos ir sumažinti potraukį saldumynams.

Kursų programos temos:

  • Pusryčiai. Sužinosi, kokie maisto produktai geriausiai tinka pusryčiams, kada ir kiek valgyti. Remiantis mokslo pagrįstais patarimais, Raminta pateiks skanių, sveikų ir lengvai paruošiamų pusryčių receptus bei praktinius gaminimo patarimus.
  • Pietūs. Suprasi, kaip suplanuoti pietus, kurie ne tik suteiks energijos visai dienai, bet ir palaikys sveiką kūno svorį. Nepritruks idėjų, kaip pasigaminti gardžius ir maistingus pietus, taip pat gausi praktinius patarimus apie sveikus produktų derinius.
  • Vakarienė, desertai ir užkandžiai. Išmoksi ruošti vakarienę, desertus ir užkandžius, kurie neperkrauna organizmo ir padeda išvengti persivalgymo vakare. Sužinosi, kokie desertai ir užkandžiai yra tinkamiausi, siekiant palaikyti energiją visą dieną ir išlaikyti normalų kūno svorį.

Kursų privalumai:

  • Individualus dėmesys. Kiekvienam dalyviui suteikiama 30 minučių ONLINE KONSULTACIJA su dietiste Raminta Bogušiene. Konsultacijos metu aptarsite savo individualią mitybos situaciją ir gausi rekomendacijas, atitinkančias tavo asmeninius poreikius.
  • Dalomoji medžiaga. Gausi PDF formato atmintines – „Ką, kiek, kada, kodėl valgyti PUSRYČIAMS, PIETUMS ir VAKARIENEI bei UŽKANDŽIAMS?“. Šios atmintinės padės pritaikyti žinias kasdienėje mityboje.
  • Galimybė mokytis nuotoliniu būdu bet kur ir bet kada. Kursai vyks „YouTube“ platformoje, tad galėsite juos žiūrėti jums patogiu metu, turint 3 mėnesių prieigą prie įrašų.
  • Kursų trukmė: 7 valandos.

Šie kursai sukurti tau jeigu:

  • Turi viršsvorio, sergi nutukimu
  • Turi nuolatinį saldumynų ir miltinių gaminių poreikį
  • Sergi lėtinėmis neinfekcinėmis ligomis
  • Esi širdies ir kraujagyslių ligų rizikos grupėje
  • Tau virš 40 metų, tu nori išvengti lėtinių ligų ir išlaikyti normalų kūno svorį
  • Esi mitybos specialistas ir nori tobulėti
  • Svarstai imtis kokios nors dietos, ar laikytis protarpinio badavimo, pirma, išklausyk šiuos kursus

Įsigyk šiuos mokymus jau šiandien ir pradėk kelionę į sveiką, subalansuotą mitybą visos dienos metu!

Aprašymas

Šis unikalus kursas, vedamas licencijuotos dietistės, maisto technologės ir sveikatos koučerės Ramintos Bogušienės, skirtas tiems, kurie nori pagerinti savo mitybosir sveiko maisto gaminimo įpročius visos dienos eigoje: nuo pusryčių iki vakarienės. Seminarai suteiks išsamias, moksliškai pagrįstas žinias apie sveikos mitybos principus ir praktinius patarimus, kaip pasirinkti sveikus produktus, suplanuoti valgymus bei išvengti dažniausių mitybos klaidų. Jūs sužinosite, kaip teisingai maitintis pagal savo gyvenimo ritmą, pagerinti savijautą, įgyti daugiau energijos, išlaikyti sveiką svorį ir išvengti persivalgymo bei saldumynų potraukio.

Kas tavęs laukia kursų metu?

  • Ką, kada ir kiek valgyti per dieną? Sužinosi pagrindinius kiekvieno valgymo principus, tinkamą porcijų dydį ir kaip kiekvienas valgymas veikia tavo energijos lygį bei sveikatą.
  • Kaip ir ką gaminti? Sužinosi gaminimo subtilybes ir pagrindinius principus, kurie tau padės gaminti skaniai, sveikai ir greitai.
  • Kokie maisto produktai yra tinkamiausi pusryčiams, pietums ir vakarienei? Paskaitos metu pateiks išsamius produktų pasirinkimo ir paruošimo patarimus, kurie padės pagaminti sveikus, greitai paruošiamus bei skanius patiekalus.
  • Kaip suplanuoti mitybą pagal tavo gyvenimo ritmą? Nuo protarpinio badavimo, pusryčių ir pietų laiko iki užkandžių ir vakarienės pasirinkimo – sužinosi, kaip lengvai ir paprastai suderinti mitybą su įtempta dienotvarke.
  • Mitybos klaidos ir kaip jų išvengti. Aptarsime dažniausias mitybos klaidas kiekvieno valgymo metu, kurios gali skatinti tavo svorio augimą ir energijos sumažėjimą, ir išmoksi jų išvengti.
  • Mitybos ir sveikatos sąsajos. Sužinosi, kaip tinkama mityba gali padėti išvengti lėtinių ligų, palaikyti stabilų cukraus kiekį kraujyje bei užtikrinti optimalią virškinimo sistemą.

 

I DALIS GAUSI ATSAKYMUS Į ŠIUOS KLAUSIMUS:

  1. Kiek kartų per dieną valgyti ir kodėl?
  2. Ar tau tinka protarpinis badavimas ar ne? Kiek valandų ir kodėl tarpas tarp valgymų yra sveikatai palankus?
  3. Ką daryti jei nenoriu pusryčių? Gal galiu jų nevalgyti?
  4. Ar galima pusryčius sukeisti su priešpiečiais?
  5. Ką ir kada gerti ryte? Kavos pliusai ir minusai? Sužinosi, ar tau tinka kava ir būtent kokia.
  6. Kada ir ką valgyti per pusryčius? (Ne) sveikatai palankūs pusryčiai. Nustebsi, kad daugelio įvardijami sveiki pusryčiai, nėra tokie jau sveiki.
  7. Angliavandeniai ar baltymai pusryčiams? Mokslinis pagrindimas, praktinis pritaikymas.
  8. Priežastys dėl ko nori saldumynų ir miltinių gaminių po pietų? Kaip tai susiję su pusryčiais?
  9. Pusryčių ingredientų pasirinkimo taisyklės. Kaip išsirinkti kruopas? Kokios naudingiausios, jų maistinė ir energinė vertė?
  10. Kokia košė sveikatai palanki, kaip ją teisingai paruošti, kad būtų skanu ir subalansuota?
  11. Receptai ir idėjos pusryčiams. Pasidalinsiu savo mėgstamiausiais pusryčių receptais, kurie man padeda išlikti sveikai, normalaus kūno svorio ir turėti energijos visai dienai.

II DALIS GAUSI ATSAKYMUS Į ŠIUOS KLAUSIMUS:

  1. Kada valgyti pietus? Kodėl svarbu laiku pavalgyti pietus, mokslinis pagrindimas.
  2. Kokia turėtų būti pietų porcija, kad jaustumeisi sotus ir energingas bei išlaikytum normalų kūno svorį?
  3. Ką valgyti pietums? Maisto produktų pasirinkimas, tavo maisto produktų krepšelis.
  4. Pienas ir pieno produktai tinkamas pasirinkimas pietums? Kava pietums galima? Kaip desertas po pietų, ar galimas pasirinkimas?
  5. Kodėl reguliari mityba svarbi gliukozės stabilumui? Ką tai duoda kūno svoriui ir sveikatai?
  6. Ką daryti, kad po pietų noriu “kažko saldaus”?
  7. Po pietų valgio dingsta jėgos, kodėl ir ką daryti, kad įgauti jėgų? Nuo kokių pietų prarandate energiją?
  8. Dažniausios pietų klaidos ir patarimai kaip jų išvengti.
  9. Ar sriuba geras pietų pasirinkimas? Šaltibarčiai sveikatai palanku ar ne?
  10. Ar šildytas pietų maistas sveika? Idėjos, praktiniai gaminimo patarimai, kaip paruošti pietus skaniai, sveikai ir greitai.

III DALIS GAUSI ATSAKYMUS Į ŠIUOS KLAUSIMUS:

  1. Kada valgyti vakarienę? Ar tikrai 6 val. vakaro turi būti paskutinis valgymas.
  2. Kokia turėtų būti vakarienės porcija, ar tai sočiausias dienos valgymas?
  3. Ką valgyti vakarienei? Maisto produktų pasirinkimas, tavo maisto produktų krepšelis.
  4. Kodėl dažniausiai persivalgoma per vakarienę? Kaip išvengti nuolatinio užkandžiavimo vakare?
  5. Ar galima vakare valgyti vaisius ir uogas? Skysčiai tarp valgymų, prieš miegą ir vakarienės metu.
  6. Dažniausios vakarienės klaidos ir kaip jų išvengti.
  7. Bulvės, makaronai ir kiti angliavandeniai gali būti ant vakarienės stalo?
  8. Užkandžių valgymas sveika ar ne? Kada valgyti desertus ir kokia tai turėtų būti porcija?
  9. Ką reiškia subalansuotas užkandis? Sveiki užkandžiai, ar tikrai nuo jų lieknėjama?
  10. Receptai, idėjos, praktiniai gaminimo patarimai, kaip paruošti vakarienę, užkandžius ir desertus skaniai, sveikai ir greitai.

Kodėl verta dalyvauti?

Sveiko maisto gaminimo kursai suteikia išsamių ir praktikoje kasdien lengvai pritaikomų žinių, kurios padės tau sukurti ilgalaikius sveikos mitybos ir gaminimo įgūdžius. Raminta Bogušienė, turinti ilgametę patirtį mitybos ir sveikatos srityje, pasidalins vertingais patarimais, kurie ne tik pagerins tavo mitybos kokybę, bet ir kasdienę savijautą bei energijos lygį. Jei esi specialistas, šios žinios suteiks naudos tavo profesiniame kelyje.

Kursai ypač naudingi tiems, kurie:

  • Turi viršsvorio, sergi nutukimu
  • Turi nuolatinį saldumynų ir miltinių gaminių poreikį
  • Sergi lėtinėmis neinfekcinėmis ligomis
  • Esi širdies ir kraujagyslių ligų rizikos grupėje
  • Tau virš 40 metų, tu nori išvengti lėtinių ligų ir išlaikyti normalų kūno svorį
  • Esi mitybos specialistas ir nori tobulėti
  • Svarstai imtis kokios nors dietos, ar laikytis protarpinio badavimo, pirma, išklausyk šią paskaitą!

Kursų detalės:

  • Vieta: „YouTube“ platforma. Įsigiję seminarą turėsite 3 mėnesių prieigą prie įrašo, kad galėtumėte mokytis jums patogiu metu.
  • Trukmė: 7 valandos.

 

DOVANOS:

1. Nuotolinė individuali konsultacija su dietiste Raminta Bogušiene (trukmė 30 min.).Konsultacijos metu bus apžvelgta tavo individuali mitybos situacija ir pateikta rekomendacijos!

Kaip tai vyksta?

  • Parašyk mums el.paštu įsigijus produktą PER  10 DIENŲ [email protected] ir suderinsime laiką bei online platformą konsultacijai su  Raminta (Zoom, Messenger, Viber, WhatsApp, Skype);
  • Nesusisiekus per 10 dienų nuo seminaro įsigijimo – NEMOKAMOS NUOTOLINĖS KONSULTACIJOS PASIŪLYMAS NEGALIOS!

2. Atsakymai į tau rūpimus klausimus. Išklausęs seminarą gauk nemokamai atsakymus į kylančius klausimus, tik parašyk man [email protected].

3. Dalomoji medžiaga. 3 Pdf formato knygos –  atmintinės „Ką, kiek, kada, kodėl valgyti PUSRYČIAMS, PIETUMS, VAKARIENEI ir UŽKANDŽIAMS?“

4. Išduodamas elektroninis “Sveikatai palankus” pažymėjimas. *Pažymėjimas: „Sveikatai palankus“ išduodamas elektroninis paskaitos išklausymo  pažymėjimas (pdf formatu). Atsiunčiamas po paskaitos Jūsų nurodytu elektroniniu paštu, kreipiantis el. paštu: [email protected]

 

Įsigijus kursus, visą reikalingą medžiagą ir prisijungimo nuorodas gausi iškart tavo nurodytu el. paštu! 

 

Raminta BogušienėKursų lektorė RAMINTA BOGUŠIENĖ – licencijuota dietistė,  turinti virš 20 metų patirtį mitybos srityje, maisto technologė ir sveikatos ICF koučerė, lektorė ir knygų autorė.

Jei kils abejonių, ar tau šis seminaras tinkamas, būtinai susisiek su „Sveikatai palankus“ komanda:el. paštu [email protected] arba tel. +370 609 10833

 

 

 

 

 

 

 

Platinti kursų medžiagą be autoriaus sutikimo – griežtai draudžiama!  Autorė, leidėjas ir platintojas pabrėžtinai atsiriboja nuo bet kokios atsakomybės, nuostolių ar rizikos – tiek asmeninės, finansinės, tiek kitokios, kuri tiesiogiai ar netiesiogiai gali kilti dėl bet kurios šio leidinio (-ių) dalies naudojimo ir pritaikymo. 

Pinigų grąžinimas už įsigytą, tačiau nepatikusį arba lūkesčių nepatenkinusį produktą nevykdomas.

Atsiliepimai (0)

Atsiliepimai

There are no reviews yet

Pasidalinkite savo atsiliepimu apie: “SVEIKO MAISTO GAMINIMO KURSAS. Pusryčiai, pietūs, vakarienė, desertai ir užkandžiai”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

SVEIKO MAISTO GAMINIMO KURSAS. Pusryčiai, pietūs, vakarienė, desertai ir užkandžiai
129.00 82.00