Šis keksiukų receptas yra labai sotus, tinkamas tiek pusryčių tiek vakarienės metu.
Tausojantis; daug daržovių; mažai druskos; greitai pagaminama
Jums reikės:
- 200 g ekologiškų migdolų;
- 100 g ekologiškų avižinių dribsnių;
- 130 g viso grūdo Spelta miltų;
- 350 g ekologiškos cukinijos;
- 3 vnt. ekologiškų kiaušinių;
- 100 g ekologiško agavų sirupo (jei norite saldžiau, tai dėkite sirupo daugiau ir bus tikras desertas);
- 70 ml ekologiško ypač tyro alyvuogių aliejaus;
- Žiupsnelio druskos;
- Šiek tiek cinamono;
- 1 a.š. kepimo miltelių.
Gaminimo eiga:
- Sutarkuojame per burokinę tarką cukiniją, dedame kiaušinius, pilame agavų sirupą ir aliejų.
- Avižinius dribsnius, miltus, sumaltus migdolų miltus sumaišome, beriame prieskonius, kepimo miltelius ir viską gerai išmaišome.
- Sujungiame sausą ir šlapią masę.
- Pasiruošiame keksiukų formeles ir į juos dedame paruoštą keksiukų masę.
- Kepame 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 min. Skanaus!
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!