Gaminimo eiga Žuvies maltinukai:
1. Lydekos file atšildyti ir susmulkinti į smulkesnes dalis (galima naudoti maisto smulkintuvą arba smulkiai supjaustyti).
2. Smulkiai supjaustytas morkas ir svogūnus pakepinkite ant aliejaus, kol suminkštės ir lengvai apskrus ir pabaigoje pagardinkite sviestu, trupučiu filadelfijos sūrio.
3. Į žuvies masę pridėkite likusį filadelfija sūrį, pakepintas morkas ir svogūnus, prieskonius (persiladą, ciberžolę, druską, pipirus), miltus ir gerai išmaišykite. Formuokite mažus maltinukus, dėkite ant kepimo popieriaus ir kepkite juos orkaitėje 180 laiposnių temperatūroje apie 30 min., kol bus auksinės spalvos ir pilnai iškeps.
Salotos:
1. Gužines salotas suplėšykite į gabaliukus ir dėkite į didelį dubenį.
2. Agurką ir papriką supjaustykite smulkiais griežinėliais.
3. Į salotas įdėkite konservuotus kukurūzus, juodąsias alyvuoges, agurką ir papriką.
4. Padažui sumaišykite Dižono garstyčias, citrinos sultis, agavų sirupą, druską ir pipirus.
5. Supilkite padažą ant salotų ir gerai išmaišykite.
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!
Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.
Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.