Ingredientai:
2 salierų stiebai
½ poro
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
4 didelės bulvės
3 morkos
1 kg laukinės lašišos
400 g nevirtų krevečių
Verdantis vanduo (pakankamai, kad apsemtų daržoves)
Druska, pipirai pagal skonį
Persiladas, krapai, ciberžolė
1 geras šaukštas varškės sūrelio su česnaku ir krapais Gaminimo eiga:
1. Į puodą įpilkite alyvuogių aliejų ir įkaitinkite.
2. Sudėkite smulkintą salierą ir porą, kepinkite keletą minučių, kol suminkštės ir įgaus aromatą.
3. Į puodą suberkite kubeliais pjaustytas bulves ir morkas, šiek tiek pakepinkite, kad įgautų švelnų skrudinimo skonį.
4. Užpilkite verdančiu vandeniu tiek, kad apsemtų daržoves, ir virkite apie 5-10 minučių, kol jos suminkštės.
5. Sudėkite lašišą ir krevetes, pagardinkite druska, pipirais ir mėgstamais prieskoniais.
6. Troškinkite dar apie 10 minučių, kol žuvis ir krevetės išvirs.
7. Galiausiai įdėkite varškės sūrelį su česnaku ir krapais, gerai išmaišykite, kad jis tolygiai pasiskirstytų ir suteiktų kremiškumo.
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!
Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.
Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.