Ingredientai:
500 g varškės (geriausia 9 % riebumo)
1 stiklinė (apie 100-150 g, priklauso nuo varškės drėgnumo) kukurūzų miltų
2 kiaušiniai
1 šaukštas nerafinuoto rudojo cukraus Gaminimo eiga
1. Paruoškite tešlą: dubenyje gerai išmaišykite varškę, kad ji būtų vientisesnė. Įmuškite kiaušinius ir įdėkite cukrų. Viską išmaišykite.
2. Palaipsniui suberkite kukurūzų miltus, kol gausite tirštą, bet lengvai maišomą
tešlą.
3. Įkaitinkite vaflinę. Pasirinkite vidutinę kaitrą, kad vafliai keptų tolygiai ir nesudegtų.
4. Kepkite vaflius: ant įkaitintos vaflinės įpilkite šaukštą ar daugiau tešlos, priklausomai nuo jūsų
vaflinės dydžio. Kepkite, kol vafliai gražiai paruduos (apie 3–5 minutes, priklausomai nuo vaflinės).
5. Patiekite. Karštus vaflius galima valgyti su šviežiomis uogomis, natūraliu jogurtu, medumi ar be jokio papildomo priedo – jie puikūs patys savaime!
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!
Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.
Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.