Video receptas: Kukurūzinis varškės apkepas


Ingredientai:
750 g varškės (pagal poreikį: sausesnė ar drėgnesnė)
3 kiaušiniai
4 šaukštai graikiško jogurto
~1 stiklinė kukurūzų miltų (kiekis priklauso nuo varškės drėgnumo – drėgnesnei varškei reikia daugiau)
8 g vanilinio cukraus
4 šaukštai nerafinuoto cukraus (pagal skonį)

Gaminimo eiga:

1. Dideliame dubenyje sumaišyk varškę su kiaušiniais, graikišku jogurtu, vaniliniu cukrumi ir nerafinuotu cukrumi.
2. Palaipsniui dėk kukurūzų miltus, kol masė taps pakankamai tiršta, kad laikytų formą, bet ne per kieta.
3. Įkaitink orkaitę iki 180°C. Kepimo formą išklok kepimo popieriumi.
4. Supilk tešlą į formą ir išlygink viršų.
5. Kepk apie 35–45 minutes, kol viršus taps aukso spalvos, o apkepas sutvirtės. Jei nesi tikra, patikrink įbedusi medinį pagaliuką – jis turėtų išeiti švarus.
6. Išimk apkepą iš orkaitės ir leisk šiek tiek atvėsti, kad lengviau pjaustytųsi.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x