Greita vakarienė visai šeimai, galima dėti dar ir džiovintus pomidorus, skonis bus aitresnis. Galima dar praturtinti baltymais šį patiekalą, pavyzdžiui tunu ar kepta orkaitėje vištienos krūtinėle, bus sotesnis variantas ir tiks net pietums.
Tausojantis; mažai druskos; daug skaidulinių medžiagų; greitai paruošiamas; daug ekologiškų sudėtinių dalių; be pridėtinio cukraus; augalinis; vegetariškas; veganiškas; be pieno produktų.
Jums reikės:
- 100 g viso grūdo ekologiškų makaronų;
- 3-4 vnt. ekologiškų česnakų skiltelių;
- 5-6 vnt. ekologiškų vyšninių pomidorų;
- 10 lapelių šviežių bazilikų;
- 50 ml ekologiškos pomidorų tyrės;
- druskos, juodųjų pipirų;
- ypač tyro alyvuogių aliejaus.
Gaminimo eiga:
- Makaronus išverdame pagal instrukciją puode, galima rinktis visas makaronų rūšis.
- Įkaitiname keptuvę su aliejumi, pakepiname smulkiai supjaustytus česnakus, tada įdedame pomidoriukus padalintus į keturias dalis, smulkintus bazilikus ir įpilame pomidorų tyrę, bei įberiame prieskonius.
- Įdedame į padažą išvirtus makaronus ir dar minutę patroškiname, tiekiame su sezoninėmis daržovėmis. Skanaus!
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!