Jei reikalingi greiti pietūs, galite iš vakaro susimarinuoti, o atėjus pietų laikui bus greitai paruošiama, tik nepamirškite įjungti kepti likus valandai iki pietų, kad neišalktumėte!
Tausojantis; daug baltymų; daug daržovių; mažai druskos; daug ekologiškų sudėtinių dalių.
Jums reikės:
- 500 g ekologiškų vištienos blauzdelių su kaulu;
- Ekologiškos ciberžolės;
- Šiek tiek druskos, juodųjų pipirų;
- Šlakelis ekologiško agavų sirupo (tinka ir medus);
- Šlakelis neraf. ekologiško rapsų aliejaus;
- Mėgiamų šviežių daržovių| Patiekimui.
Gaminimo eiga:
- Visus marinavimui skirtus ingredientus sudedame į indą ir sumaišome.
- Jei turime laiko, vištienos blauzdeles marinuojame iš vakaro, jei laiko neturime tai marinuojame iš karto.
- Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros, dedame marinuotas blauzdeles ant kepimo popieriaus ir kepame apie 60 minučių.
- Tiekiame su sezoninėmis šviežiomis daržovėmis. Skanaus!
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!