2 indeliai (800 g) konservuotų be odelės pomidorų savo sultyse
1 v.š. pomidorų pastos
2 dydžio morkų
2 vidutinio dydžio paprikų
2 skiltelių česnako
6-8 v.š. ypač tyro alyvuogių aliejaus
3 a.š. džiovinto raudonėlio
2 a.š. džiovinto baziliko
80 g kietojo sūrio
Druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų
Gaminimo eiga:
Morką ir papriką supjaustykite mažais gabaliukais. Česnaką susmulkinkite. Keptuvėje įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus ir jame apie 10 minučių pakepinkite morkas su paprikomis.
Tada sudėkite smulkintą česnaką ir dar apie 1 minutę pakepkite. Sudėkite pomidorus, pomidorų pastą, džiovintą raudonėlį ir baziliką, pasūdykite ir įberkite pipirų, gerai išmaišykite ir ant lėtos ugnies troškinkite apie 25 minutes.
Baigę troškinti susmulkinkite su maisto smulkintuvu iki vientisos masė.
Išvirkite makaronus pagal ant pakuotės nurodytą laiką.
Makaronus patiekite su padažu, ant viršaus užtarkuokite kietojo sūrio.
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!
Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.
Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.