Ramintos receptas: Viso grūdo įvairių grūdų duonelė

Puikus užkandis priešpiečiams ir pavakariams, galima valgyti vietoj duonos. Daug skaidulinių medžiagų, druskos iki 1g/100 g, augalinis, be pieno produktų, be pridėtinio cukraus

Jums reikės:
  • 120 g viso grūdo ruginių miltų;
  • 140 g 4 grūdų dribsnių;
  • 125 g saulėgrąžų;
  • 0,5 l vandens;
  • 2 v.š. ypač tyro alyvuogių aliejaus;
  • 2 a.š. aguonų;
  • 1 v.š. sezamo sėklų;
  • žiupsnelio druskos.
Gaminimo eiga:
  • Visus produktus sumaišykite inde ir palikite pastovėti 25 min.
  • Skardą išklokite kepimo popieriumi, suformuokite iš jos norimo dydžio paplotėlius.
  • Kepkite 180°C temperatūroje apie 50 minučių.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x