Viso grūdo įvairių grūdų duonelė

Kategorija
Sveikas užkandis
Žymos:
4 grūdų dribsniai, Aguonos, dribsniai, Duonelė, grūdai, ruginiai miltai, saulėgrąžos, viso grūdo miltai

Puikus užkandis priešpiečiams ir pavakariams, galima valgyti vietoj duonos. Daug skaidulinių medžiagų, druskos iki 1g/100 g, augalinis, be pieno produktų, be pridėtinio cukraus

Jums reikės:
  • 120 g viso grūdo ruginių miltų;
  • 140 g 4 grūdų dribsnių;
  • 125 g saulėgrąžų;
  • 0,5 l vandens;
  • 2 v.š. ypač tyro alyvuogių aliejaus;
  • 2 a.š. aguonų;
  • 1 v.š. sezamo sėklų;
  • žiupsnelio druskos.
Gaminimo eiga:
  • Visus produktus sumaišykite inde ir palikite pastovėti 25 min.
  • Skardą išklokite kepimo popieriumi, suformuokite iš jos norimo dydžio paplotėlius.
  • Kepkite 180°C temperatūroje apie 50 minučių.
Komentarų:

Įrašyti komentarą