Puikus užkandis priešpiečiams ir pavakariams, galima valgyti vietoj duonos.
Daug skaidulinių medžiagų, druskos iki 1g/100 g, augalinis, be pieno produktų, be pridėtinio cukraus
Jums reikės:
- 120 g viso grūdo ruginių miltų;
- 140 g 4 grūdų dribsnių;
- 125 g saulėgrąžų;
- 0,5 l vandens;
- 2 v.š. ypač tyro alyvuogių aliejaus;
- 2 a.š. aguonų;
- 1 v.š. sezamo sėklų;
- žiupsnelio druskos.
Gaminimo eiga:
- Visus produktus sumaišykite inde ir palikite pastovėti 25 min.
- Skardą išklokite kepimo popieriumi, suformuokite iš jos norimo dydžio paplotėlius.
- Kepkite 180°C temperatūroje apie 50 minučių.
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!