Puikus užkandis, kuriame gausu baltymų ir puikiai dera su trapučiais, viso grūdo rugine duona ar daržovių lazdelėmis.
Daug skaidulinių medžiagų, druskos iki 1g/ 100 g, augalinis, be pieno produktų, be pridėtinio cukraus, be glitimo, daug baltymų
Jums reikės:
- 200 g virtų arba konservuotų raudonųjų pupelių;
- apie 10 vnt. džiovintų pomidorų riekelių aliejuje;
- ½ stikl. saulėgrąžų (išmirkytų vandenyje bent 2 val.);
- 2 česnako skiltelių;
- 1 v.š. tyro alyvuogių aliejaus;
- 2 v.š. šviežiai spaustos citrinos sulčių.
Gaminimo eiga:
- Perplaukite pupeles. Visus ingredientus sudėkite į maisto smulkintuvą ir susmulkinkite. Galite smulkinti iki vientisos konsistencijos arba galite palikti smulkius gabaliukus – kaip labiau patinka.
- Patiekite valgyti su daržovių gabaliukais arba duoniukais.
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!