Ramintos receptas: Džiovintų pomidorų, pupelių ir saulėgrąžų užtepėlė

Kategorija
Salotos, Sveikas užkandis
Žymos:
džiovinti pomidorai, pavakariams, priešpiečiams, raudonosios pupelės, saulėgrąžos, Užtepėlė

Puikus užkandis, kuriame gausu baltymų ir puikiai dera su trapučiais, viso grūdo rugine duona ar daržovių lazdelėmis. Daug skaidulinių medžiagų, druskos iki 1g/ 100 g, augalinis, be pieno produktų, be pridėtinio cukraus, be glitimo, daug baltymų

Jums reikės:
  • 200 g virtų arba konservuotų raudonųjų pupelių;
  • apie 10 vnt. džiovintų pomidorų riekelių aliejuje;
  • ½ stikl. saulėgrąžų (išmirkytų vandenyje bent 2 val.);
  • 2 česnako skiltelių;
  • 1 v.š. tyro alyvuogių aliejaus;
  • 2 v.š. šviežiai spaustos citrinos sulčių.
Gaminimo eiga:
  • Perplaukite pupeles. Visus ingredientus sudėkite į maisto smulkintuvą ir susmulkinkite. Galite smulkinti iki vientisos konsistencijos arba galite palikti smulkius gabaliukus – kaip labiau patinka.
  • Patiekite valgyti su daržovių gabaliukais arba duoniukais.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x