Viso grūdo batono/duonos suvožtinis su varškės užtepėle (22%) ir agurkais


Jums reikės:
  • 600 g viso grūdo batono/ruginės duonos;
  • 250 g varškės užtepėlės (22%);
  • 1 trumpavaisis agurkas.
Gaminimo eiga:
  • Agurkus nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite griežinėliais;
  • Duoną/ batoną supjaustykite riekelėmis. Ant abiejų riekelių užtepkite varškės užtepėlę, apdėliokite smulkintais agurkais ir užvoškite kitą riekelę.
  • Supjaustykite išstrižai per pusę ar kitu porcijavimo būdu.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x