Ramintos receptas: Kepti baklažanai

Kategorija
Sveika vakarienė, Sveikas užkandis

Kepti baklažanai gali būti kaip puikus užkandis, arba kaip garnyras prie mėsos ar žuvies pagrindinių patiekalų. Be glitimo; greitai paruošiama; daug daržovių; tausojantis; mažiau druskos; vegetariškas; daug ekologiškų sudėtinių dalių.

Jums reikės:
  • 1 vnt. šviežio baklažano;
  • 1 vnt. ekologiško pomidoro;
  • 1 vnt. ekologiško česnako;
  • šlakelio ekologiško neraf. rapsų aliejaus;
  • žiupsnelio druskos, juodųjų pipirų;
  • fetos sūrio| pateikimui;
  • šviežių daržovių| pateikimui;
  • balzamiko padažo| pateikimui.
Gaminimo eiga:
  • Baklažaną supjaustome riekelėmis, apibarstome druska, pipirais ir paliekame 10 min, o paskui nupilame susikaupusį skystį. Supjaustome pomidorus, susmulkiname česnaką.
  • Paruoštas daržoves apšlakstome aliejumi, dedame į įkaitintą 200 laipsnių orkaitę ir kepame apie 15 min.
  • Tiekiame su fetos sūriu, šviežiomis daržovėmis ir apšlakstome balzamiko padažu. Skanaus!

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x