Ramintos receptas: Omletas su porais ir daržovėmis bei tunu

Kategorija
Sveika vakarienė, Sveiki pusryčiai
Žymos:
kiaušiniai, Omletas, pusryčiai, Tunas, vakarienė

Omletą pagardinus tunu, galite turėti pusryčius ar vakarienę su dar didesniu baltymų šaltiniu. Daug baltymų; mažai druskos; daug ekologiškų sudėtinių dalių; be glitimo; greitai paruošiama.

Jums reikės:
  • 3 vnt. ekologiškų kiaušinių;
  • 60 g poro;
  • ekologiško rapsų aliejaus| kepimui;
  • konservuoto tuno| pateikimui;
  • šviežių agurkų, pomidorų, džiovintų pomidorų aliejuje| pateikimui.
  • žiupsnelio druskos, juodųjų pipirų, ekologiškos ciberžolės.
Gaminimo eiga:
  • Įkaitiname keptuvę su aliejumi, porą smulkiai supjaustome ir pakepiname 5-10 min.
  • Kiaušinius išplakame, užpilame ant porų ir vis kepant pamaišome.
  • Dedame į lėkštę, tiekiame su daržovėmis bei konservuotu tunu. Skanaus!

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x