Omletą pagardinus tunu, galite turėti pusryčius ar vakarienę su dar didesniu baltymų šaltiniu.
Daug baltymų; mažai druskos; daug ekologiškų sudėtinių dalių; be glitimo; greitai paruošiama.
Jums reikės:
- 3 vnt. ekologiškų kiaušinių;
- 60 g poro;
- ekologiško rapsų aliejaus| kepimui;
- konservuoto tuno| pateikimui;
- šviežių agurkų, pomidorų, džiovintų pomidorų aliejuje| pateikimui.
- žiupsnelio druskos, juodųjų pipirų, ekologiškos ciberžolės.
Gaminimo eiga:
- Įkaitiname keptuvę su aliejumi, porą smulkiai supjaustome ir pakepiname 5-10 min.
- Kiaušinius išplakame, užpilame ant porų ir vis kepant pamaišome.
- Dedame į lėkštę, tiekiame su daržovėmis bei konservuotu tunu. Skanaus!
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!