Ramintos receptas: Omletas su porais ir daržovėmis bei tunu

Kategorija
Sveika vakarienė, Sveiki pusryčiai
Žymos:
kiaušiniai, Omletas, pusryčiai, Tunas, vakarienė

Omletą pagardinus tunu, galite turėti pusryčius ar vakarienę su dar didesniu baltymų šaltiniu. Daug baltymų; mažai druskos; daug ekologiškų sudėtinių dalių; be glitimo; greitai paruošiama.

Jums reikės:
  • 3 vnt. ekologiškų kiaušinių;
  • 60 g poro;
  • ekologiško rapsų aliejaus| kepimui;
  • konservuoto tuno| pateikimui;
  • šviežių agurkų, pomidorų, džiovintų pomidorų aliejuje| pateikimui.
  • žiupsnelio druskos, juodųjų pipirų, ekologiškos ciberžolės.
Gaminimo eiga:
  • Įkaitiname keptuvę su aliejumi, porą smulkiai supjaustome ir pakepiname 5-10 min.
  • Kiaušinius išplakame, užpilame ant porų ir vis kepant pamaišome.
  • Dedame į lėkštę, tiekiame su daržovėmis bei konservuotu tunu. Skanaus!
Komentarų:

Įrašyti komentarą