Ramintos receptas: Kepti orkaitėje burokėlių kepsneliai

Kategorija
Sveika vakarienė

Šis receptas tai puiki alternatyva įprastiniams blyneliams keptiems keptuvėje. Skirtumas tas, kad jie yra sveikesni, nes gaminami tausojančiu būdu. Be glitimo; greitai paruošiama; mažiau druskos; daug daržovių; daug ekologiškų sudėtinių dalių; vegetariškas; veganiškas; be pieno; tausojantis.

Jums reikės:
  • 465 g šviežių ekologiškų burokėlių;
  • 6 vnt. ekologiško česnakų skiltelių;
  • 170 g ekologiškų kukurūzų miltų;
  • 50 ml ekologiško ypač tyro alyvuogių aliejaus;
  • 20 g kukurūzų krakmolo;
  • žiupsnelio druskos, juodųjų pipirų;
  • saujelės šviežių krapų, petražolių.
Gaminimo eiga:
  • Burokėlius sutarkuojame į smulkią masę, kaip kad tarkuotas bulves.
  • Dedame miltus, smulkintus česnakus, prieskonius, žoleles, krakmolą, aliejų. Viską išmaišome.
  • Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
  • Formuojame blynelius, su šaukštu dedame ant kepimo popieriaus ir kepame apie 25 -30 minučių.
  • Galime tiekti su feta sūriu ar šviežiu baziliku. Skanaus!

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x