Ramintos receptas: Burokėlių blyneliai

Kategorija
Sveika vakarienė
Žymos:
be pieno, Burokėliai, burokėlių blynai, kukurūzų miltai, veganiškas, vegetariškas

Kai pusryčiams norisi ne saldžių blynelių šis receptas puikiai tiks. Tai pat tai gali būti ir labai puikus ir vakarienės variantas. Be glitimo; greitai paruošiama; mažiau druskos; daug daržovių; daug ekologiškų sudėtinių dalių; vegetariškas; veganiškas; be pieno.

Jums reikės:
  • 465 g šviežių ekologiškų burokėlių (nevirti);
  • 6 vnt. ekologiško česnakų skiltelių;
  • 170 g ekologiškų kukurūzų miltų;
  • 50 ml ekologiško ypač tyro alyvuogių aliejaus (ir šiek tiek kepimui);
  • žiupsnelio druskos, juodųjų pipirų;
  • saujelės šviežių krapų ir petražolių.
Gaminimo eiga:
  • Burokėlius sutarkuojame į smulkią masę (kaip tarkuotume bulves cepelinų masei).
  • Dedame miltus, smulkintus česnakus, prieskonius, susmulkintas žoleles ir gerai išmaišome.
  • Dedame šaukštu į įkaitintą su aliejumi keptuvę. Apkepame iš abiejų pusių.
  • Galime tiekti šiek tiek apšlaksčius ekologišku balzamiko padažu. Skanaus!

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x