Midijos gali būti ne tik gardaus delikatesinio patiekalo variantas, tačiau ir kasdieniniai pietūs visai šeimai.
Be glitimo; greitai paruošiama; daug baltymų; tausojantis.
Jums reikės:
- 400 g midijų be lukšto;
- 50 g ekologiško sviesto;
- 3 vnt. ekologiško česnakų skiltelių;
- 2 vnt. ekologiškų svogūnų;
- daug šviežių petražolių;
- lydyto Ghi sviesto| kepimui.
Gaminimo eiga:
- Svogūnus ir česnakus susmulkiname ir pakepiname su trupučiu lydyto sviesto.
- Dedame midijas, sviestą, petražoles ir troškiname apie 10 – 12 min.
- Tiekiame su šviežiomis daržovėmis. Skanaus!
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!