Ramintos receptas: Moliūgų blyneliai

Kategorija
Sveika vakarienė, Sveiki pietūs
Žymos:
Blynai, ciberžolė, kiaušiniai, kukurūzų miltai, Moliūgai, poras

Ruduo – tai tikras moliūgų sezonas. Būtent šiuo metu skatinu gaminti ir mėgautis patiekalais būtent iš šviežių moliūgų. Taip gausime mūsų organizmui pačių vertingiausių maistinių savybių. Daug daržovių; daug ekologiškų sudėtinių dalių; be glitimo; be pieno produktų; mažiau druskos (ne daugiau 1 g/100 g); greitai paruošiama.

Jums reikės:
  • 400 g šviežių moliūgų;
  • 70 g ekologiškų kukurūzų miltų;
  • 75 g šviežio poro;
  • 3 vnt. ekologiškų kiaušinių;
  • 10 g ekologiško česnako;
  • ekologiškos ciberžolės;
  • žiupsnelio druskos, juodųjų pipirų;
  • ekologiško ypač tyro alyvuogių aliejaus| kepimui;
  • šviežių sezoninių daržovių| pateikimui.
Gaminimo eiga:
  • Dedame miltus, tarkuotą (iki bulvių tarkio konsistencijos) moliūgą, porus ir susmulkintą česnaką, įmušame kiaušinius, beriame prieskonius ir viską gerai sumaišome elektriniu prietaisu.
  • Įkaitiname keptuvę su alyvuogių aliejumi, formuojame su šaukštu blynelius ir kepame iš abiejų pusių kol gražiai paruduos. Tiekiame su mėgstamomis sezoninėmis daržovėmis. Skanaus!

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x