Ramintos receptas: Salierų ir morkų keksiukai

Kategorija
Sveika vakarienė, Sveiki pusryčiai

Nuostabaus skonio daržovių keksiukai! Be pieno produktų; be glitimo; mažiau druskos (ne daugiau 1 g/100 g); tausojantis; daug ekologiškų sudėtinių dalių; daug daržovių.

Keksiukams reikės:
255 g ekologiškų salierų;
135 g ekologiškų morkų;
2 vnt. ekologiškų kiaušinių;
40 g ekologiškų kukurūzų miltų;
40 ml ekologiško neraf. rapsų aliejaus;

Žiupsnelis druskos, juodųjų pipirų, ekologiškos ciberžolės.

Gaminimo eiga

  1. Salierus ir morkas sutarkuojame ir taip gauname daržovių tarkį. Įmušame kiaušinius, dedame miltus, prieskonius, pilame aliejų ir viską labai gerai sumaišome elektriniu prietaisu.
  2. Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros, dedame paruoštą masę į silikonines keksiukų formeles ir kepame su vėjelio funkcija apie 30-35 min., kol gražiai paruduos. Skanaus!
Komentarų:

Įrašyti komentarą