Virti lašišos kukuliai

Kategorija
Sveika vakarienė, Sveiki pietūs
Žymos:
Lašiša, sveika mityba, Sveiki pietūs

Riebi žuvis – svarbi sveikos mitybos dalis. Rekomenduojama bent kartą per savaitę rinktis riebią žuvį, pagamintą tausojančiu būdu. Valgykite su šviežiomis ar tausojančiu būdu pagamintomis daržovėmis.

Jums reikės:
  • 450 g lašišos filė ;
  • 2 v.š. (20 g) viso grūdo avižinių miltų ;
  • 1 kiaušinio ;
  • 1 a.š. druskos ;
  • žiupsnelio šviežiai maltų juodųjų pipirų .
Gaminimo eiga:
  • Lašišos filė susmulkinkite maisto smulkintuvu arba sumalkite. Įmuškite kiaušinį, sudėkite miltus, druską ir pipirus. Gerai išmaišykite.
  • Masė išeina lipni. Drėgnomis rankomis arba drėgnu šaukštu iš jos formuokite stalo teniso kamuoliuko dydžio kukulius. Juos galite išvolioti žiupsnyje miltų, kad ne taip liptų.
  • Švelniai suleiskite kukulius į pasūdytą verdantį vandenį ir virkite apie 7 min.
  • Lašišos kukulius patiekite su šviežiomis daržovėmis.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x