fbpx

Varškės pyragas sveikiau

Category
Sveikas desertas, Sveikas užkandis


Jums reikės:
  • apie 400 g viso grūdo Spelta miltų
  • 200 g sviesto 82 proc.
  • 6 kiaušinių trynių
  • 80ml klevų sirupo
  • 1kg Varškės 6,5 proc.
  • 6 kiaušinių baltymų
  • 80ml klevų sirupo
  • Meduolių prieskonių
  • Vanilės ekstrakto
Gaminimo eiga:
  • Nuo pado nedidelį kiekį masės dar išminkyti iki trupinių su viso grūdo spelta miltais arba pradžioje atskirti nuo kiaušinių trynių dalį masės.
  • Pado masė išminkoma, dedama į forma, tolygiai paskirstoma. Baltymai išplakami iki standžių putų, sumaišoma su varške ir kitais ingredientais ir dedama ant suformuoto pado.
  • Galiausiai uždedama trupiniai ir meduolių prieskoniais apibarstoma.
  • Kepama 180 laipsnių temperatūroje apie 45-50 min.
  • Prieš tiekiant leisti atvėsti bent 30 min.
No Comments

Post A Comment