Tortas Sveikiau

Kategorija
Desertai, Šventiniai patiekalai
Žymos:
sveika mityba, sveikas desertas, tortas


Jums reikės:
  • 2 stikl. avižiniai miltai
  • 2 v.š. kokosų drožlių
  • 16 vnt. šviežių datulių
  • 2 bananai
  • 2 kiaušiniai
  • 50 g sviesto
  • 50 ml avižų pieno
  • 1 a.š. kepimo miltelių
  • vanilės ekstraktas
  • cinamonas
  • 500 g Marskaponės sūris
  • 100 ml Klevų sirupo
  • Želatina+Vanduo
  • 2 ekologiškų citrinos sultys ir žievelė
Gaminimo eiga:
  • Sausi ir skysti ingredientai atkirai išmaišomi ir sujungiami, kepama 170 laipsnių temperatūroje 30 min.
  • Atvėsinama ir sutepama marskaponės sūrio pertepimu, viršus apibarstomas pekano riešutais ir goji uogomis.
  • Valgyti geriausia ne ankčiau kaip po 8 val.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x