Tortas Sveikiau

Kategorija
Desertai, Šventiniai patiekalai


Jums reikės:
  • 2 stikl. avižiniai miltai
  • 2 v.š. kokosų drožlių
  • 16 vnt. šviežių datulių
  • 2 bananai
  • 2 kiaušiniai
  • 50 g sviesto
  • 50 ml avižų pieno
  • 1 a.š. kepimo miltelių
  • vanilės ekstraktas
  • cinamonas
  • 500 g Marskaponės sūris
  • 100 ml Klevų sirupo
  • Želatina+Vanduo
  • 2 ekologiškų citrinos sultys ir žievelė
Gaminimo eiga:
  • Sausi ir skysti ingredientai atkirai išmaišomi ir sujungiami, kepama 170 laipsnių temperatūroje 30 min.
  • Atvėsinama ir sutepama marskaponės sūrio pertepimu, viršus apibarstomas pekano riešutais ir goji uogomis.
  • Valgyti geriausia ne ankčiau kaip po 8 val.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x