Jums reikės:
- 2 stikl. avižiniai miltai
- 2 v.š. kokosų drožlių
- 16 vnt. šviežių datulių
- 2 bananai
- 2 kiaušiniai
- 50 g sviesto
- 50 ml avižų pieno
- 1 a.š. kepimo miltelių
- vanilės ekstraktas
- cinamonas
- 500 g Marskaponės sūris
- 100 ml Klevų sirupo
- Želatina+Vanduo
- 2 ekologiškų citrinos sultys ir žievelė
Gaminimo eiga:
- Sausi ir skysti ingredientai atkirai išmaišomi ir sujungiami, kepama 170 laipsnių temperatūroje 30 min.
- Atvėsinama ir sutepama marskaponės sūrio pertepimu, viršus apibarstomas pekano riešutais ir goji uogomis.
- Valgyti geriausia ne ankčiau kaip po 8 val.
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!