Varškės apkepas be manų, be cukraus, be sviesto

Labai paprastas, skanus ir sveikas! Puikiai tinka pusryčiams ir vakarienei! Patiks visai šeimai, net galite kaip užkandį pasiimti į išvykas. Galite kepti keksiukų silikoninėse formose, ar kaip visą apkepą, didelėje formoje. Be pridėtinio cukraus; tausojantis; be glitimo; daug ekologiškų ingredientų; greitai paruošiamas; daug baltymų.

Jums reikės:
  • 1 kg ekologiškos varškės 9 proc.;
  • 6 vnt. ekologiškų kiaušinių;
  • 4 v.š. kukurūzų kruopų (polenta);
  • 2 vnt. ekologiško banano;
  • 10-15 lašų stevijos ekstrakto (galite naudoti kitas cukraus alternatyvas, galima ir be saldumas iš banano pakankamas);
  • žiupsnelio druskos, ekologiškos ciberžolės, vanilės ekstrakto.
Gaminimo eiga:
  • Bananą sutriname ir sumaišome su varške iki vienalytės masės. Kiaušinius išplakame.
  • Sudedame likusius ingredientus, išmaišome iki vienalytės konsistencijos. Naudojant elektrinį trintuvą, susmulkiname paprasčiau, kad būtų vienalytė konsistencija, neliktų varškės grūdelių ir pasiskirstytų kukurūzų kruopos tolygiai.
  • Dedame į kepimo indą (jei stiklinis galime ištepti sviestu) ir kepame 20-30 minučių 180 ℃ temperatūroje, kol lengvai paruduos (su funkcija maišymas oro).
  • Paliekame vėsti ant aušinimo grotelių. Tiekiame su uogomis, vaisių tyrėmis ir graikišku natūraliu jogurtu. Skanaus!

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x