Varškės apkepas be manų, be cukraus, be sviesto

Kategorija
Sveika vakarienė
Žymos:
Be cukraus, be glitimo, Be manų, Sveika vakarienė, sveikas maistas, Sveiki pusryčiai, Varškės apkepas

Labai paprastas, skanus ir sveikas! Puikiai tinka pusryčiams ir vakarienei! Patiks visai šeimai, net galite kaip užkandį pasiimti į išvykas. Galite kepti keksiukų silikoninėse formose, ar kaip visą apkepą, didelėje formoje. Be pridėtinio cukraus; tausojantis; be glitimo; daug ekologiškų ingredientų; greitai paruošiamas; daug baltymų.

Jums reikės:
  • 1 kg ekologiškos varškės 9 proc.;
  • 6 vnt. ekologiškų kiaušinių;
  • 4 v.š. kukurūzų kruopų (polenta);
  • 2 vnt. ekologiško banano;
  • 10-15 lašų stevijos ekstrakto (galite naudoti kitas cukraus alternatyvas, galima ir be saldumas iš banano pakankamas);
  • žiupsnelio druskos, ekologiškos ciberžolės, vanilės ekstrakto.
Gaminimo eiga:
  • Bananą sutriname ir sumaišome su varške iki vienalytės masės. Kiaušinius išplakame.
  • Sudedame likusius ingredientus, išmaišome iki vienalytės konsistencijos. Naudojant elektrinį trintuvą, susmulkiname paprasčiau, kad būtų vienalytė konsistencija, neliktų varškės grūdelių ir pasiskirstytų kukurūzų kruopos tolygiai.
  • Dedame į kepimo indą (jei stiklinis galime ištepti sviestu) ir kepame 20-30 minučių 180 ℃ temperatūroje, kol lengvai paruduos (su funkcija maišymas oro).
  • Paliekame vėsti ant aušinimo grotelių. Tiekiame su uogomis, vaisių tyrėmis ir graikišku natūraliu jogurtu. Skanaus!

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x