Labai paprastas, skanus ir sveikas! Puikiai tinka pusryčiams ir vakarienei! Patiks visai šeimai, net galite kaip užkandį pasiimti į išvykas. Galite kepti keksiukų silikoninėse formose, ar kaip visą apkepą, didelėje formoje.
Be pridėtinio cukraus; tausojantis; be glitimo; daug ekologiškų ingredientų; greitai paruošiamas; daug baltymų.
Jums reikės:
- 1 kg ekologiškos varškės 9 proc.;
- 6 vnt. ekologiškų kiaušinių;
- 4 v.š. kukurūzų kruopų (polenta);
- 2 vnt. ekologiško banano;
- 10-15 lašų stevijos ekstrakto (galite naudoti kitas cukraus alternatyvas, galima ir be saldumas iš banano pakankamas);
- žiupsnelio druskos, ekologiškos ciberžolės, vanilės ekstrakto.
Gaminimo eiga:
- Bananą sutriname ir sumaišome su varške iki vienalytės masės. Kiaušinius išplakame.
- Sudedame likusius ingredientus, išmaišome iki vienalytės konsistencijos. Naudojant elektrinį trintuvą, susmulkiname paprasčiau, kad būtų vienalytė konsistencija, neliktų varškės grūdelių ir pasiskirstytų kukurūzų kruopos tolygiai.
- Dedame į kepimo indą (jei stiklinis galime ištepti sviestu) ir kepame 20-30 minučių 180 ℃ temperatūroje, kol lengvai paruduos (su funkcija maišymas oro).
- Paliekame vėsti ant aušinimo grotelių. Tiekiame su uogomis, vaisių tyrėmis ir graikišku natūraliu jogurtu. Skanaus!
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!