Labai greitai paruošiami pietūs arba vakarienė, kai trūksta laiko, o norim valgyti skaniai ir sveikai. Prieš tiekiant šį patiekalą galite pašlakstyti laimo sultimis, taip labiau atsiskleis skonis bei aromatas.
Privalumai: mažiau druskos; daug daržovių; tausojantis.
Jums reikės:
- 300 g šaldytų Karališkų krevečių;
- 1 vnt. didelio ekologiško svogūno;
- 3 skiltelių ekologiško česnako;
- 1 vnt. saliero stiebo;
- 50 ml sveikatai palankaus pomidorų padažo;
- lydyto sviesto;
- žiupsnelio druskos;
- žiupsnelio juodųjų pipirų;
- saujelės ekologiškų špinatų ir šviežių krapų;
- šviežių sezoninių daržovių pateikimui.
Gaminimo eiga:
- Krevetės atšildome po šaltu vandeniu.
- Susmulkiname svogūną, česnaką, saliero stiebą ir dedame juos į įkaitintą keptuvę su lydytu sviestu, pakepiname. Pagardiname druska bei pipirais, dedame krevetes ir troškiname 10 min., o pačioje pabaigoje sudedame špinatus, pomidorus ir troškiname dar keletą minučių.
- Tiekiame su šviežiomis daržovėmis. Skanaus!
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!