Pietūs arba greita vakarienė.
Tausojantis; mažai druskos; daug baltymų; daug daržovių.
Jums reikės:
- 200 g lašišos;
- Šlakelio ekologiško agavų sirupo;
- 0,5 vnt. ekologiškos citrinos;
- Žiupsnelio druskos, juodųjų pipirų;
- Mėgstamų daržovių (salotų lapų, špinatų, paprikos, agurkų, avokado, pomidorų ar kt.);
- 2 vnt. putpelių kiaušinių;
- Ypač tyro alyvuogių aliejaus.
Gaminimo eiga:
- Lašišą apibarstome druska, pipirais, išspaudžiame citrinos sulčių, apšlakstome šlakeliu agavų sirupo.
- Į keptuvę įpilame šiek tiek vandens, dedame lašišą ir ją troškiname apie 10 min.
- Supjaustome mėgstamas bei turimas daržoves, išverdame putpelių kiaušinius.
- Viską sudedame į lėkštę, apšlakstome alyvuogių aliejumi ir skanaujame!
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!