Troškinta lašiša su daržovėmis

Pietūs arba greita vakarienė. Tausojantis; mažai druskos; daug baltymų; daug daržovių.

Jums reikės:
  • 200 g lašišos;
  • Šlakelio ekologiško agavų sirupo;
  • 0,5 vnt. ekologiškos citrinos;
  • Žiupsnelio druskos, juodųjų pipirų;
  • Mėgstamų daržovių (salotų lapų, špinatų, paprikos, agurkų, avokado, pomidorų ar kt.);
  • 2 vnt. putpelių kiaušinių;
  • Ypač tyro alyvuogių aliejaus.
Gaminimo eiga:
  • Lašišą apibarstome druska, pipirais, išspaudžiame citrinos sulčių, apšlakstome šlakeliu agavų sirupo.
  • Į keptuvę įpilame šiek tiek vandens, dedame lašišą ir ją troškiname apie 10 min.
  • Supjaustome mėgstamas bei turimas daržoves, išverdame putpelių kiaušinius.
  • Viską sudedame į lėkštę, apšlakstome alyvuogių aliejumi ir skanaujame!

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x