Troškinta lašiša su daržovėmis

Kategorija
Sveika vakarienė, Sveiki pietūs
Žymos:
daug baltymų, daug daržovių, Lašiša, mažai druskos, Omega-3, Omega-6, Receptas, Sveika vakarienė, Sveiki pietūs, tausojantis, Troškinta lašiša

Pietūs arba greita vakarienė. Tausojantis; mažai druskos; daug baltymų; daug daržovių.

Jums reikės:
  • 200 g lašišos;
  • Šlakelio ekologiško agavų sirupo;
  • 0,5 vnt. ekologiškos citrinos;
  • Žiupsnelio druskos, juodųjų pipirų;
  • Mėgstamų daržovių (salotų lapų, špinatų, paprikos, agurkų, avokado, pomidorų ar kt.);
  • 2 vnt. putpelių kiaušinių;
  • Ypač tyro alyvuogių aliejaus.
Gaminimo eiga:
  • Lašišą apibarstome druska, pipirais, išspaudžiame citrinos sulčių, apšlakstome šlakeliu agavų sirupo.
  • Į keptuvę įpilame šiek tiek vandens, dedame lašišą ir ją troškiname apie 10 min.
  • Supjaustome mėgstamas bei turimas daržoves, išverdame putpelių kiaušinius.
  • Viską sudedame į lėkštę, apšlakstome alyvuogių aliejumi ir skanaujame!

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x