Video receptas: Traškios salotos su burata ir pesto padažu


 

Ingredientai salotoms:
1/3 gūžė Iceberg/ Romaine arba rukola salotų
1 paprika arba pomidorai
1 avokado
10–15 juodųjų alyvuogių
2 valg. š. Įvairių kepintų traškių sėklų (saulėgrąžos, sezamas, moliūgas, aguonos)
1 didelis burrata sūris
1 valg. š. balzamiko kremo
Žiupsnelis druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų
Ingredientai padažui:
40 g šv. baziliko lapelių
60 g tarkuoto kietojo sūrio
70 g kedrų riešutų
70 ml ypač tyro alyvuogių aliejaus
1 skiltelės česnako
Druskos
Gaminimo eiga:
1. Susmulkintas salotas, supjaustytas kubeliais paprikas, avokadą ir alyvuoges sudėkite į dubenį.
2. Paruoškite padažą sutrindami visus ingredientus iki vienalytės masės.
3. Pagardinkite druska, pipirais, padažu, sudėkite sėklas, išmaišykite.
4. Patiekite salotas lėkštėje, ant viršaus dėkite burrata sūrį, užpilkite balzamiko padažą.

 

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

 

 

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x