Stirnienos troškinys su pankoliais ir morkomis
Jums reikės:
- 1 vnt. ekologiško svogūno;
- 4 vnt. česnako skiltelių;
- 1 vnt. pankolio;
- 3 vnt. ekologiškų morkų;
- 20 g lydyto sviesto;
- 400 g stirnienos mėsos;
- druskos, juodųjų pipirų;
- prieskoninių žolelių;
- 300 g ekologiškų bulvių;
- mėgstamų šviežių daržovių (pomidorų, agurkų, paprikų, salotų lapų ir kt.).
Gaminimo eiga:
- Įkaitiname puodą ar gilesnę keptuvę su lydytu sviestu, dedame svogūną, pankolį ir česnaką – pakepiname 5-10 min. ir tuomet dedame smulkintas morkas.
- Įpilame šiek tiek vandens ir dedame susmulkintus stirnienos gabaliukus, druskos, juodųjų pipirų, prieskoninių žolelių ir troškiname apie 30 min.
- Garnyrui tiekiame su šviežiomis daržovėmis bei virtomis su lupenomis bulvėmis. Skanaus!
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!