Stirnienos troškinys su pankoliais ir morkomis

Kategorija
Sveika vakarienė, Sveiki pietūs
Žymos:
Stirnienos troškinys, sveika mityba, Sveiki pietūs, troškinys

Stirnienos troškinys su pankoliais ir morkomis

Jums reikės:
  • 1 vnt. ekologiško svogūno;
  • 4 vnt. česnako skiltelių;
  • 1 vnt. pankolio;
  • 3 vnt. ekologiškų morkų;
  • 20 g lydyto sviesto;
  • 400 g stirnienos mėsos;
  • druskos, juodųjų pipirų;
  • prieskoninių žolelių;
  • 300 g ekologiškų bulvių;
  • mėgstamų šviežių daržovių (pomidorų, agurkų, paprikų, salotų lapų ir kt.).
Gaminimo eiga:
  • Įkaitiname puodą ar gilesnę keptuvę su lydytu sviestu, dedame svogūną, pankolį ir česnaką – pakepiname 5-10 min. ir tuomet dedame smulkintas morkas.
  • Įpilame šiek tiek vandens ir dedame susmulkintus stirnienos gabaliukus, druskos, juodųjų pipirų, prieskoninių žolelių ir troškiname apie 30 min.
  • Garnyrui tiekiame su šviežiomis daržovėmis bei virtomis su lupenomis bulvėmis. Skanaus!

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x