Daržovių piure su troškintomis vištienos širdelėmis

Kategorija
Sveika vakarienė


Jums reikės:
  • 5 vnt. ekologiškų bulvių;
  • 1 vnt. pastarnoko;
  • 2 vnt. ekologiškų morkų;
  • 50 g sviesto;
  • 30 ml ekologiško pieno;
  • žiupsnelio druskos.
  • Troškinimui vištienos širdelių: 2 vnt. ekologiškų svogūnų;
  • 4 vnt. ekologiškų česnakų skiltelių;
  • 4-5 vnt. ekologiškų morkų;
  • 0,5 vnt. pankolio;
  • 500 g vištienos širdelių;
  • grybų (šaldytų ar džiovintų);
  • šv. krapų, petražolių;
  • žiupsnelio druskos, juodųjų pipirų;
  • 200 ml grietinėlės 10 proc.;
  • 50 g lydyto sviesto ir sviesto ;
  • dž. baziliko.
Gaminimo eiga:
  • Visas reikalingas daržoves išverdame vandenyje. Išvirus dalį skysčio pašaliname, o kitą dalį paliekame ir įpilame pieno, įdedame sviesto, žiupsnelį druskos ir sutriname iki vienalytės konsistencijos.
  • Įkaitiname keptuvę su lydytu sviestu ir 5-10 min. pakepiname susmulkintus svogūnus, česnakus.
  • Dedame smulkintas morkas, pankolį. Įpilame truputį vandens, sudedame apipjaustytas vištienos širdeles, grybus, prieskonius.
  • Troškiname apie 15-20 min. ir pabaigoje įdedame sviesto, įpilame grietinėlės, dedame šviežius krapus, petražoles, bazilikus pagal skonį.
  • Tiekiame su šviežiomis daržovėmis. Skanaus!

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x