Visas reikalingas daržoves išverdame vandenyje. Išvirus dalį skysčio pašaliname, o kitą dalį paliekame ir įpilame pieno, įdedame sviesto, žiupsnelį druskos ir sutriname iki vienalytės konsistencijos.
Įkaitiname keptuvę su lydytu sviestu ir 5-10 min. pakepiname susmulkintus svogūnus, česnakus.
Dedame smulkintas morkas, pankolį. Įpilame truputį vandens, sudedame apipjaustytas vištienos širdeles, grybus, prieskonius.
Troškiname apie 15-20 min. ir pabaigoje įdedame sviesto, įpilame grietinėlės, dedame šviežius krapus, petražoles, bazilikus pagal skonį.
Tiekiame su šviežiomis daržovėmis. Skanaus!
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!
Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.
Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.