Ramintos receptas: Skaniausi varškės ir aviečių keksiukai

Kategorija
Desertai, Šventiniai patiekalai
Žymos:
greitai paruošiama, keksiukai, sveikas desertas, Sveikas užkandis, Sveikatai palankus, Varškės ir aviečių keksiukai, varškės keksiukai

Daug ekologiškų sudėtinių dalių; mažiau cukraus; vegetariškas; daug baltymų; greitai paruošiamas.

Keksiukams reikės:

360 g ekologiškos varškės (9 proc.);

6 vnt. ekologiškų kiaušinių;

200 g ekologiškų kvietinių miltų;

150 g ekologiško sviesto (82 proc.);
100 g ekologiškų viso grūdo kvietinių miltų;

70 g neraf. cukraus;
50 g šaldytų aviečių;
šiek tiek kepimo miltelių;
šiek tiek vanilinio cukraus.

 

Gaminimo eiga

  1. Kiaušinius išsukame su cukrumi, o tada dedame varškę, kambario temperatūros sviestą ir viską gerai išmaišome elektriniu prietaisu.
  2. Kepimo miltelius sumaišome su kvietiniais miltais bei vaniliniu cukrumi.
  3. Šias dvi sausą ir šlapią mases sujungiame ir gerai sumaišome kartu.
  4. Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių, dedame paruoštą masę į keksiukų formeles su sijonėliais arba be sijonėlių į silikonines formeles, ant viršaus dedame šaldytas avietes ir kepame apie 30 min. su vėjelio kepimo funkcija. Skanaus!

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

 

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x